Sky: Rafa forlater Liverpool i løpet av 48 timer

Sky Sports News kjører nå en rulletekst på at Rafael Benitez kommer til å forlate sin post som Liverpool-manager i løpet av de neste 48 timene. Stille fra Anfield-ledelsen. Spirit of Shankly raser mot eierne og styret.

Flere britiske medier meldte i går kveld at Rafael Benitez har blitt tilbudt en sluttpakke på £3M for å forlate sin post som Liverpool-manager med øyeblikkelig virkning, og dette rapporteres nå også både i Liverpool Daily Post og Liverpool Echo.

KOPFORUM: "Tror dessverre ikke at en ny manager kommer til å gjøre noen bedre jobb siden klubben nå er i ennå dårligere stand enn den var da Rafa tok over jobben..."

Liverpool-ledelsen nektet å kommentere ryktene i går kveld, og det samme gjorde Benitez sin agent, Manuel Garcia Quilon. Administrerende direktør Christian Purslow skal ha sagt til BBC Sports News at han ikke ønsket å kommentere saken fordi han satt i møte.

Rapportene om at Rafael Benitez nå ser ut til å bli presset ut av Liverpool FC av klubbens amerikanske eiere, har ikke falt i god jord hos supporterunionen Spirit of Shankly.

- Situasjonen viser med all tydelighet problemene som Tom Hicks og George Gillett har skapt i vår klubb. Managerens posisjon har til stadighet blitt underminert av de som har tilhold på styrerommet, og nå har de som sitter på pengene sørget for at managerens posisjon har blitt uutholdelig, uttaler SOS-talsmann James McKenna til goal.com.

- Posisjonen som Liverpool-manager er en prestisjefylt posisjon i fotballverdenen. Når manageren blir behandlet på denne måten, viser det at styret mangler respekt for Liverpool FC og klubbens historie. Dette er et bevis på at de aldri har forstått og aldri vil forstå The Liverpool Way, sier McKenna videre.

- Amerikanerne må ut nå, ellers vil klubben snart gå til grunne, avslutter han.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.