Sluttpakke-enighet allerede i dag?

Tony Barrett i The Times tror at Rafael Benitez kommer til enighet med Liverpool FC om en sluttpakke allerede i dag.

- Samtaler mellom de som representerer Benitez og klubbledelsen pågår, i et forsøk på å komme i land med en kompromissavtale. Vi forstår det slik at avstanden mellom partene har blitt mindre siden i går, og at man er nær ved å bli enige, skriver Barrett.

The Times melder at nyheten om Benitez sin nært forestående avgang har skapt harme blant deler av klubbens supportere, og omtaler protesten som blir arrangert på Anfield klokken 18.00.

- Supporterne er delte i synet på spanjolen. Noen fans er kritiske til de siste årene av Benitez’ regjeringstid og er glad for at han nå forsvinner, mens andre står bak mannen som hjalp Liverpool å vinne Europacuptrofeet for femte gang. Men mange av de som er glad for at Benitez nå forsvinner er ikke imponert over måten hans avgang har blitt håndtert på. Forhandlingene om en sluttpakke er en indikator på klubbens finansielle problemer, og disse vil fortsette å plage Liverpool FC. Liverpool har egentlig ikke råd til å sparke manageren, slår Barrett fast.

The Times melder også at påstander om at Benitez allerede har fått sparken, fremsatt av Mirror i går kveld, har blitt avfeid både av klubben og manageren.

- Men det synes nå uunngåelig at partene enes om å skilles ad, avslutter Barrett.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.