Solgte nesten Babel

Roy Hodgson bekrefter at det kom inn mer enn ett bud på Ryan Babel i sommer, men Liverpool måtte få inn en spiss dersom det skulle være aktuelt å selge. Kanskje henter Hodgson en spiss i januar.

Ryan Babel fikk lov til å snakke med andre klubber, men Roy Hodgson kunne ikke la nederlenderen forlate klubben fordi en erstatter ikke ble hentet inn.
- Når vi fikk bud på ham, var vi forberedt på å la ham reise og snakke med de klubbene, men vi gjorde det helt klart at andre ting måtte falle på plass for oss dersom det skulle være aktuelt å la ham gå. De tingene falt ikke på plass, forklarer Roy Hodgson ifølge Liverpoolfc.tv.

- Man må huske på at han på to år ikke har fått mye spilletid. Han ble hentet til klubben etter my pomp og prakt etter å ha vunnet U21-EM, og han ble jaget av klubber over hele Europa på den tiden. Uheldigvis har han ikke innfridd potensialet eller hatt sjansen til det.

Roy Hodgson forteller at det kan bli aktuelt å kjøpe en spiss i januar.
- Jeg må si at jeg er mer enn fornøyd med å jobbe med Ryan Babel. Det er opp til ham å overbevise meg. Hvis han ikke har klart det innen januar, er det ingen tvil om at han må akseptere at vi kanskje går ut på overgangsmarkedet for en spiss igjen, men i det minste får han denne tiden.

- Han har jobbert veldig hardt og er veldig bestemt på å ta vare på denne muligheten han får.