SOS: - Ingen protest-samtaler med oss

Spirit of Shankly har ikke vært i samtaler med supportergrupper hos Manchester United med henblikk på en felles protest mot klubbenes amerikanske eiere.

Rapporter fra Manchester Evening News, gjengitt i Daily Mail, antydet at supportere hos Liverpool og Manchester United var i ferd med å gå sammen om å protestere mot klubbenes amerikanse eiere når lagene møtes på Old Trafford 21.mars. Spirit of Shankly tilbakeviser at de har vært i samtaler med supportergrupper fra Manchester United.

Spirit of Shankly har sendt ut følgende pressemelding i sakens anledning:

Spirit of Shankly, Liverpools supporterorganisasjon, har blitt gjort kjent med rapportene i dagens Daily Mail om et foreslått felles initiativ mellom supportere til Liverpool og Manchester United og "at samtaler mellom sentrale supportergrupper fra hver side allerede har funnet sted".

Mens organisasjonen erkjenner at det kan være felles problemer i klubbene, kan vi bekrefte at det ikke har vært noen samtaler mellom organisasjonen og supportergrupper fra Manchester United.

Organisasjonskomiteens nåværende stilling er at den mener at enhver forbindelse mellom klubber om dette skal skje gjennom Football Supporters' Federation (FSF). Tillitsvalgte skal møte representanter fra FSF senere denne uken, og vi planlegger å presentere våre svar og adressere medlememnes mening i denne saken på  generalforsamlingen denne helgen, og hele medlemskapet etterpå.