SOS og ShareLiverpoolFC formelt enig

Spirit of Shankly melder i dag på sine hjemmesider at de har kommet til en formell avtale med ShareLiverpoolFC. Det vil kjempes felles om å få klubben supportereiet.

Tidligere i år brøt Spirit of Shankly med ShareLiverpoolFC, og de to organisasjonene valgte å gå hver til sitt. Man ble raskt enig igjen, og nå har de to kommet til en felles formell avtale om å kjempe for et felles mål. At Liverpool FC skal eies av supportere.

"Diskusjoner nylig har ført til en avtale om hvordan vi kan jobbe sammen til beste for alle supportere. Dette vil gjøre at ShareLiverpoolFC vil bli stemplet som Spirit of Shankly - ShareLiverpoolFC (SOS-SL), og sammen vil ressurser i begge organisasjoner jobbe med målet om at Liverpool FC skal være eiet av supporterne.

Ved å bruke styrkene og egenskapene til både Spirit of Shankly, ShareLiverpoolFC og supporterne, vil vi:

- Fortsette å utvikle modellen for supportereierskap.
- Jobbe med å sikre nødvendige midler som trengs for et supportereierskap, gjennom aksjekjøp og Spirit of Shankly Credit Union.
- Overvåke lanseringen av aksjene for å sikre disse midlene.
- Fremme ideen om supportereierskap gjennom høykvalitetskampanjer.
- Representere 50.000 (og stigende) supportere i denne saken, og være et talerør man ikke kan ignorere.

SOS-SL vil beholde ShareLiverpoolFC sin plan om aksjer som kan kjøpes for få å en andel i Liverpool FC, og snart vil "Credit Union" lanseres.

Å arbeide sammen er det klart beste for oss alle. Ved å jobbe sammen skaper vi en massiv organisering av Liverpool-tilhengere på jakt etter et felles mål."