SOS planlegger nye protestaksjoner

Supporterunionen Spirit of Shankly planlegger nye protester mot klubbens amerikanske eiere i forbindelse med kampene mot Sunderland og Blackpool. Dette som en direkte konsekvens av at Tom Hicks jobber for å få til en refinansieringsavtale som gjør at han kan fortsette som Liverpool-eier.

Lørdag 25.september vil SOS holde et møte på Zeligs i Liverpool One i forkant av Sunderland-kampen. Møtet starter klokken 11.45 lokal tid, og man vil i hovedsak informere om sitt opplegg for en supportereid klubb.

SOS tror ikke lenger at målet til amerikanerne er å få solgt klubben, i alle fall ikke for en av dem. Derfor håper de at så mange fans som mulig deltar i deres protester i forbindelse med Sunderland-kampen. SOS oppfordrer alle som er tilstede på denne kampen til å delta i protestropene, og også visuelt delta med bannere og flagg. Etter kampen oppfordres det til å bli igjen på stadion for å protestere. Altså nekte å forlate stadion når vaktene ber om det, men heller samles nede ved banen med flagg, bannere og protestsanger.

I forbindelse med Blackpool-kampen helgen deretter planlegger SOS en protestmarsj, for å vise sin avsky mot eierne. Etter marsjen vil protestene fortsette inne på tribunen under kampen.

- I sommer har vi ventet tålmodig på nyheten om at klubben har blitt solgt, slik vi ble fortalt at skulle skje. Men isteden virker det som eierne har jobbet med å få i stand en refinansiering av gjelden. Tom Hicks og George Gillett kan ikke få lov til å fortsette som eiere av Liverpool FC. Det er det på tide at vi forteller dem klart og tydelig, heter det i en uttalelse fra SOS.