Spanskehjelp for Rafa

Rafael Benitez har fått hjelp av Sevilla, som spilte mot Unirea Urziceni i gruppespillet i Champions League, foran torsdagens kamp mot rumenerne.

Unirea Urziceni vil være et ubeskrevet blad for mange, men rumenerne gjorde et godt gruppespill i Champions League i høst. I en vanskelig gruppe med motstandere som Sevilla, Stuttgart og Rangers, endte man på åtte poeng. Det ga tredjeplass, et poeng bak tyskerne. Skjebnen ble beseglet da man tapte 3-1 i Stuttgart i den siste gruppespillkampen.

Før det tapte man 2-0 i Sevilla, spilte 1-1 hjemme mot Stuttgart, vant imponerende 4-1 i Glasgow mot Rangers før den omvendte kampen endte 1-1, og man overbeviste også ved å beseire Sevilla med 1-0 på eget gress.

I ligaen så langt denne sesongen har Unirea 34 poeng på 17 kamper, det samme som Cluj og Steaua Bucuresti.

Til Liverpools hjemmeside sier Rafael Benitez at han har vært i kontakt med manager Manolo Jimenez i Sevilla, før møtet på Anfield denne uka.

- Jeg har snakket med manageren i Sevilla. Han har fortalt med en del ting om laget (Unirea). Det som blir gjentatt er at det er et godt organisert lag og som har erfarne spillere, forklarer Rafa.

- Jeg vil prøve å vinne hver eneste kamp. Folk kjenner ikke til det andre laget og det er ikke så lett å få sett mye av dem siden de nå ikke spiller i sin liga, slik at det vil bli vanskelig. De har erfaring, og noen gode spillere.

- Det er viktig for alle å forstå at de har en mulighet til å vinne et trofé. Du må være klar, dette er en sjanse vi har.