Sparer kanskje alle 13

Roy Hodgson sier at det kan være aktuelt å la samtlige 13 som har spilt VM i Sør-Afrika få hvile og stå over Europa League-kvalfiseringen mot Rabotnicki eller Mika.

Liverpool skal spille viktige kvalifiseringskamper for Europa League allerede 29. juli og 5. august. De 13 røde som har spilt VM er neppe helt kampklare til da, og Hodgson sier det er mulig at samtlige får stå over kvalifiseringen.

- Det er mulig at ingen av våre VM-spillere vil spille så tidlig i Europa League, om vi hører på idrettsvitenskapfolket. De forteller meg at det kan være veldig dumt å bruke spillere som bare har trent i tre-fire dager etter et VM-sluttspill, fordi det vil være skadelig over tid, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Dersom vi føler å bruke disse spillerne er å ta sjanser i forhold til mulighetene våre i ligaen, vil vi ta en avgjørelse på det i klubben. Rådene vi har fått er å ikke bruke disse spillerne. Om vi har nok spillere til å ta ut et lag uten dem er et annet spørsmål. Ting kan skje før 29. juli, men vi vil ikke spekulere i det, og det er ikke noe poeng for meg i å tenke på hvordan laget skal være da. Idrettsvitenskapsfolkene råder meg til å ikke bruke spillerne som har spilt VM, så derfor kan nye signeringer bli veldig viktig for oss med tanke på Europa League, avslutter Hodgson.