Spearing fornøyd med sesongen

Jay Spearing synes det har gått bra for ham selv så langt i 2010/11, og håper på mer spilletid mot Northampton. Hodgson bytter hele laget i kveld, med juniorer på benken?

- For øyeblikket er jeg virkelig fornøyd med hvordan denne sesongen har utviklet seg, sier den 21-årige scouseren.

- Jeg har fått mine sjanser og forhåpentligvis har jeg fått vist overfor manageren at jeg kan prestere når det er bruk for meg.

Jay var en av banens beste not Steaua forrige uke, hans første kamp fra start på Anfield, og ventes å starte også mot Northampton i Carling Cup i kveld.

- Det er klart at å få spille i andre turneringer gir meg selvtillit, men det er i Premier League at jeg og alle andre spillere har som mål å få spille.

- Når det er sagt, Carling Cup er en turnering, i likhet med Europa League, som gir oss unge spillere en ny sjanse til å vise oss fram. Det er nå opp til oss å vise at vi også bør få en sjanse i Premier League.

Roy Hodgson har allerede bekreftet at Brad Jones, Danny Wilson, Sotirios Kyrgiakos, Daniel Agger, Dani Pacheco, Ryan Babel og David N’Gog vil spille mot Northampton. Trolig vil manageren benytte Lucas og Jay Spearing på den sentrale midtbanen, mens Martin Kelly kan vikariere for Glen Johnson på høyrebacken. Da gjenstår den ene flanken, og Milan Jovanovic eller unge David Amoo ventes å være aktuelle. I så fall vil Hodgson ha byttet alle 11 som startet på Old Trafford på søndag.

Det går også rykter om at tenåringene Thomas Ince, Suso og Andre Wisdom kan få en plass på benken.

Ingen fjernsynskanaler viser oppgjøret mot Northampton direkte, men vi vil følge kampen her på liverpool.no med kampstart kl 21.00 og ha hurtige rapporter og spillervurdering.