Stiller sterkt lag mot Napoli

Roy Hodgson kommer til å sende ut et godt lag mot Napoli på torsdag. Manageren tror ytterligere fire poeng er nok for avansement fra gruppen. Fornøyd med Maxis form. Ryan Babel sliter fortsatt med ribbensskade.

Liverpool leder gruppe K i Europa League med fem poeng, to poeng mer enn Utrecht og morgendagens motstander Napoli. To av de tre gjenstående kampene i gruppespillet er hjemme på Anfield. Roy Hodgson har derfor tro på avansement.
- Vi har to hjemmekamper nå. Dersom vi kan ta ytterligere fire poeng, tror jeg vi er ganske sikret en plass i neste runde. Jeg kan se at de andre kampene blir jevne, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv

- På papiret så det ut som en jevn gruppe. Vi har en av de tøffeste gruppene, med Napoli, Steaua og Utrecht, men vi har gjort det vi har trengt å gjøre.

Hodgson kommer til å gjøre endringer på laget mot Napoli, som ligger på 5.plass i Serie A, men ikke så mange utskiftninger som i tidligere Europa League-kamper. Joe Cole, Dirk Kuyt og Daniel Agger er alle ute. Ryan Babel sliter fortsatt med smellen han fikk i ribbeina i en reservelagskamp mot Huddersfield i forrige uke. Glen Johnson kan være tilbake etter fire uker på sidelinjen med en muskelskade.
- Vi kommer ikke til å hvile så mange. Det er en hjemmekamp. Når du spiller disse e-cupkampene er det reisingen som er det verste aspektet. Du er borte i tre dager og du er veldig bekymret for måten spillerne vil reagere, ikke bare i kampen, men også med reisingen.

- Hjemme er det et litt mindre problem, men vi må selvsagt se på antall minutter folk spiller og forsøke å beholde en slags balanse der. Det er også landskamper fremover. Noen spillere vil kanskje få en uke uten en kamp og andre ikke, så vi må ta det i betraktning.

- Vi vil sende et sterkt lag ut på torsdag.

Roy Hodgson synes Maxi Rodriguez viser fin form i Dirk Kuyts skadefravær. Argentineren scoret kampens eneste mål mot Bolton.
- Maxi er en stille mann. Hans engelsk er ikke så god som noen av de andre spillernes, slik at det ikke er så lett å ha en lang samtale med ham.

- Han har tatt til seg raskt hva vi ønsker at hans skal gjøre og hvordan vi ønsker
å spille. I kampene han har spilt nylig har han gjort det veldig bra.

- Han fikk ikke en mulighet på begynnelsen fordi vi hadde Dirk Kuyt i den posisjonen, men etter at han kom inn har han gjort det veldig bra.

- Det er godt å se ham krone en av disse opptredenene med et mål. Dersom du er en av de seks fremste spillerne på banen, har du behov for å score mål.

- Det var hyggelig å se ham score et veldig fint mål som var briljant satt opp. Han kan spille komfortabelt på høyre eller venstre, og jeg tror han også kan spille sentralt.