Store sko å fylle for N'Gog

Nå som Fernando Torres er ute i halvannen måned, hviler det et tungt ansvar på David N'Gogs unge skuldre. 20-åringens fremste oppgave blir å finne veien til nettmaskene i Torres sitt skadefravær.

Liverpool åpnet sesongen med å score mange mål. Blant annet seks mot Hull og fire mot Stoke og Burnley. Alle hjemmekamper i ligaen. Men utover i sesongen har scoringsraten blitt dårligere, og de røde har ikke gjort mer enn to mål i en kamp siden nettopp 6-1 seieren over Hull 26.september.

Med Fernando Torres ute i seks uker, er ikke utsiktene spesielt lyse med tanke på å snu denne trenden heller. Rafael Benitez håper en av de andre angriperne nå tar ansvar i toppscorerens fravær.

- Det er vanskelig å erstatte en kvalitetsspiller som Torrres, men dette kan være sjansen for noen annen til å markere seg, sier Benitez til Liverpool Echo.

David N'Gog fikk sjansen på topp mot Stoke på Britannia Stadium. Den unge franskmannen ble imidlertid godt pakket inn av tøffe Stoke-stopperere. N'Gog har notert seg for seks mål tidligere denne sesongen, og håper å kunne bidra ytterligere mens Torres er skadet.

- Jeg håper jeg kan fortsette å forbedre meg. Det handler mye om selvtillit. Det er bra for meg å få spille for Liverpool, og jeg har fått litt mer spilletid denne sesongen. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt. Jeg trives med fotballen, og tror jeg kan score mål for Liverpool. Drømmen min var å spille for en av de beste klubbene i verden, og det er fantastisk å få spille i Premier League. Nå får jeg ta ett steg om gangen, sier N'Gog til Echo.