Storseire for de røde i Algarve

Både Coady, Robinson og Wisdom var involvert da England U17 slo Ukraina 3-0 i Algarve-turneringen. Toni Brito Silva og vertsnasjonen Portugal slo Frankrike med samme sifre. Itandje holdt nullen.

Kun Andre Wisdom (bildet) spilte hele kampen av Liverpools trio da England relativt enkelt beseiret Ukraina 3-0 på Estádio Algarve i Faro. Conor Coady startet kampen, og var lagets kaptein, men ble byttet ut drøyt midtveis i andre omgang (63.minutt). Jack Robinson startet på benken, men kom inn ti minutter før slutt (70.minutt).

Luke Garbutt ga England ledelsen på straffespark etter en knapp halvtimes spill. John Cofie økte til 2-0 etter 54 minutter, før Saido Berahino fastsatte sluttresultatet til 3-0 i det 75.minutt.

Samtidig vant Portugal og Toni Brito Silva 3-0 over Frankrike på Estádio Dr Francisco Vieira i Silves. Liverpool-spilleren entret banen som innbytter etter 57 minutter. Alle scoringene kom før pause.

Det blir nå en ren finale mellom Liverpools representanter i Algarve-turneringen, når England og Portugal møtes på Parque Desportivo Nora i Ferreiras tirsdag formiddag.

Itandje holdt nullen
Liverpools utlånte reservekeeper, Charles Itandje, stod i mål hele kampen og unngikk baklengsmål da hans Kavala overraskende slo serieleder Panathinaikos 2-0 på bortebane i den greske toppserien i dag. Kavala ligger nå på sjetteplass, 22 poeng bak serielederen.