Stuttgart enig med Degen

VfB Stuttgart opplyser at de er enig med Philipp Degen om de personlige betingelsen. Carlo Ancelotti fornøyd med ”byttet” av Cole mot Benayoun. Fulham-eier Mohamed Al Fayed er bitter.

Philipp Degen er på vei til den tyske Bundesligaklubben VfB Stuttgart. Spiller og klubb skal nå være enig om de personlige betingelsene.
- Vi har kommet til enighet med spilleren. Spillere ønsker å komme til vår klubb, uttaler Stuttgarts sportsdirektør Jochen Schneider til Bild.

Kicker meldte tidligere i uken at klubbene var enige om en overgang.

Ancelotti fornøyd med ”byttet” av spillere
Yossi Benayoun ble solgt til Chelsea for £6M, mens Joe Cole tok turen motstatt vei på Bosman-overgang. Chelsea-manager Carlo Ancelotti sier seg svært godt fornøyd med “spillerbyttet”.
- Jeg tror Joe er en raskere spiller, men jeg tror Yossi er taktisk bedre, uttaler Ancelotti ifølge skysports.com.

- De er ulike spillere. Benayoun er Benayoun, Joe Cole er Joe Cole. Folk sier kanskje at Liverpool har den bedre spilleren, men alle kan si sin mening. Vi er glade for å ha Yossi her. Joe Cole hadde en fantastisk karriere i Chelsea. Men i år er det en annen historie.

- Yossi er veldig intelligent, og taktisk tenker han veldig bra. Han kan spille i ulike posisjoner og vil være en god spiller for oss.

Bitter Al Fayed
Roy Hodgson forlot Fulham til fordel for managerjobben i Liverpool. Hos Fulham-eier Mohamed Al-Fayed har ikke det gått upåaktet hen.
- Vi ga ham all støtte. Vi trodde på ham, men han sviktet oss. Det er ikke et problem fordi Mark (Hughes) er mye bedre. Han ser også bedre ut. Roy skuffet fansen, han skuffet spillerne, han var bare en "bugger". Jeg gjorde alt jeg kunne for ham, for å hjelpe ham. Men det er hans karakter. Han kan ikke noe for det. Jeg tilgir ham likevel. Jeg er sikker på at han kommer til å ta Liverpool nedover, uttaler en bitter Mohamed Al Fayed til The Mirror.