Styret foretrekker Hodgson

Liverpool-ledelsen akter å innlede samtaler med Roy Hodgson, selv om Kenny Dalglish har lansert seg selv som kandidat til den ledige stillingen som Liverpool-manager.

Kenny Dalglish har erklært at han er interessert i jobben som Liverpool-manager, men det virker nå som Liverpools styre gir skotten en kald skulder.

Liverpool Daily Post melder at toppledelsen på Anfield fortsatt har Fulham-manager Roy Hodgson øverst på ønskelista. Avisen skriver at styret akter å ta kontakt med Fulham senere denne uken, for å få tillatelse til å snakke med Hodgson. Styret skal ønske å tilby Hodgson en rullerende 12 måneders-kontrakt, etter samme prinsipper som 62-åringen har på Craven Cottage.

Daily Post skriver at styret er fullt klar over at Dalglish ønsker jobben som Rafael Benitez sin etterfølger. Anfield-ledelsen skal imidlertid være overrasket over at Dalglish valgte å lekke denne informasjonen til pressen.

Nå som Dalglish selv ønsker managerjobben, vil han ikke lenger ta del i ansettelsesprosessen sammen med Christian Purslow.