Subrata Roy skyter inn £100M?

Telegraph hevder at forretningsmannen Subrata Roy nå vurderer å skyte inn de £100M som bankene krever at Liverpools amerikanske eiere reduserer gjelden med til sommeren.

Tidligere har det blitt hevdet at indiske Subrata Roy har vært villig til å slette Liverpools gjeld på £237M helt, mot at han fikk 51% av aksjene i fotballklubben. Nå hevder altså Daily Telegraph at Roy vurderer å investere £100M i stedet. Summen som altså George Gillett og Tom Hicks må redusere gjelden til Royal Bank of Scotland med i juli. Men avisen hevder at Subrata Roy neppe vil ta til takke med en minoritetsandel av aksjene.

Telegraph skriver at Subrata Roy vil ta en avgjørelse angående dette i løpet av to uker. Avisen hevder å ha kilder i India på dette.

- Kilder som står forretningsmannen nær hevder hardnakket at Subrata Roy ikke har tatt kontakt med Liverpool FC, men de tror at Roy vurderer å kjøpe en andel av Premier League-klubben. Et slikt kjøp vil redusere aksjeandelen til de nåværende eierne, George Gillett og Tom Hicks. Det er lite trolig at Roy, eller noen annen investor for den saks skyld, vil akseptere å bli minoritetspartner, skriver Telegraph.