Sunderland res - Liverpool res 1-2

Liverpools reservelag tok sesongens andre seier. Michael Ngoo og Victor Palsson scoret via motspiller i 1.omgang. Sunderland reduserte tidlig etter sidebyttet. Dean Bouzanis med flere gode redninger.

Liverpools reservelag møter Sunderlands nest beste på Eppleton Colliery  Ground i Hetton-Le Hole.

Sunderland res: King, Weir, Adams, Reed, Madden, Bagnall, Cook (Fletcher 77), Noble, Healy, Meyler (N.Wilson 31), Luscombe (Lynch 85). Ubenyttede reserver: Pickford, Egan.

Liverpool res: Dean Bouzanis, John Flanagan, Jack Robinson, Steven Irwin [kaptein], Victor Palsson, Chris Mavinga, Emmanuel Mendy, Suso, Michael Ngoo, David Amoo, Toni Silva. Ubenyttede reserver: Nicolaj Køhlert, Deale Chamberlain, Jakub Sokolik, Joseph Rafferty.

Slik lagoppstillingen er presentert vil da David Amoo spille bak Michael Ngoo på topp med Emmanuel Mendy og Toni Silva på kantene. Steven Irwin og Suso er tiltenkt rollene på sentral midtbane. Midtstopperpar er Victor Palsson og Chris Mavinga.

Vi oppdaterer når det kommer scoringer.

1.OMGANG

7.min 0-1 NGOO: Michael Ngoo blir felt av keeper nede ved hjørneflagget. Suso skrur det påfølgende frisparket inn i feltet. Ngoo avslutter, men Weir er muligens sist på ballen før den går over streken.

19.min 0-2 PALSSON: Suso slår corner fra venstre. Palsson rager høyest. Headingen har retning utenfor, men går i Madden og utmanøvrer keeper.

PAUSERAPPORT: Liverpool gikk til pause med 2-0 etter scoringer av Ngoo og Palsson, men begge gangene var en motspiller sist på ballen. Regnet har øst ned hele ettermiddagen i Hetton-Le-Hole, og det var rene monsunregnet i begynnelsen av kampen, men banen har holdt seg forholdsvis bra. Amoo fikk Liverpools første mulighet i det 11. minutt, men avslutningen gikk like utenfor. Deretter sendte Ngoo Liverpool foran. Sunderland var nær utligning da Luscombe løp fra Flanagan og Palsson, og Bouzanis måtte parere til corner. På den påfølende corneren headet Cook, men Liverpools keeper reddet på målstreken. Like etter sto det 2-0 til John McMahons mannskap. Ti minutter før slutt skjøt innbytter Wilson. Bouzanis reddet igjen mesterlig. Ngoo har så en mulighet til å øke for Liverpool. Skuddet strøk like over tverrliggeren. I sluttminuttene avsluttet Luscombe igjen. Også denne gang reddet Bouzanis. Healy forsøkte så å lobbe inn ballen i lengste hjørnet, men til side for mål. Suso har vartet opp med noen gode avleveringer med venstrefoten, og har vært nest siste Liverpool-spiller på ballen ved scoringene. Amoo og Ngoo har vært friske helt fremme.

2.OMGANG

51.min 1-2 MADDEN. Corner i mot. Madden for gå opp nokså alene og heade i mål. Flanagan, som står ved stolpen, når ikke opp til ballen.

SLUTTRAPPORT: Liverpools reservelag tok sesongens andre seier med 2-1 borte mot Sunderland. John McMahons mannskap ledet 2-0 etter 1.omgang, og det forferdelig regnværet ga seg heldigvis i pausen. Sunderland satte press på Liverpool direkte fra avspark og kunne scoret ved Wilson på en kraftfull heading i det 50.minutt. Bouzanis styrte imidlertid ballen over tverrligger. Minuttet senere var reduseringen et faktum. Gjestene kom seg etter sjokket. Suso var nær ved å øke ledelsen på et flott skrudd frispark. King var derimot med på notene. Amoo hadde så en god mulighet i det 70. minutt. Weir fikk en dårlig berøring. Ngoo snappet ballen, men skuddet gikk via motspiller og utover dødlinjen. Sunderland hadde fem gode muligheter til utligning de siste ti minuttene. Bouzanis var på alerten og reddet et par ganger. Til syvende og sist var kanskje Liverpool heldige som fikk med seg alle poengene hjem. David Fairclough hos LFC TV trakk frem Jack Robinson, Michael Ngoo, Suso og Chris Mavinga som alle spilte bra, men bestemannspremien gikk til Dean Bouzanis for flere gode redninger.