Sunderland vurderer Babel

Lokalavis hevder at klubben på Stadium of Light tenker på om de skal komme med et konkret tilbud på Ryan Babel før transferstopp. Lazio linkes til Damien Plessis. Flere rykter om Yossi Benayoun.

Med transferkarusellen på høygir fem dager før man stopper muligheter for overganger i Premier League, er Liverpool involvert i en rekke spekulasjoner. Det synes som om Rafa Benitez håper å kunne sikre seg en angriper og/eller høyreback, da helst på en overkommelig låneavtale som kun vil fylle litt på overflaten til gjeldskisten som eierne Hicks og Gillett bærer på. Ikke uventet er det derfor minst like mye snakk om spillere ut, selv om Rafa vil være forsiktig med å slippe folk han vurderer som nyttige i troppen og hvor han neppe vil se særlig til eventuelle salgssummer i dette transfervinduet.

I ettermiddag er for eksempel Ryan Babel, Damien Plessis og Yossi Benayoun linket på vei ut av Liverpool.

Lokalavisen Sunderland Echo, med antatt gode kontakter på Stadium of Light, hevder at Steve Bruce vurderer å legge inn et konkret bud for Ryan Babel. Birmingham skal tidligere ha fått avslag på et bud på £8M tidligere denne måneden, og Rafa Benitez vil verge seg for å selge dersom han ikke kan bruke noe av eventuelle penger for en spiller han fortsatt tar med i sin tropp. Greier manageren å få til at han for eksempel kan benytte beløp over en hvis sum til å hente inn nytt blod vil ventelig Babel ha en pris for interesserte klubber.

Magasinet "Football Italia" hevder at det er Lazio som skal være interessert i hente Damien Plessis på utlån for resten av sesongen. Rafa Benitez har gått ut og sagt at en slik avtale, med en unevnt italiensk klubb, kan være til gode både for klubb og spiller. Det som gjenstår vil da ventelig kun være om italienerne er villig til å betale av utgifter i forbindelse med en slik overenskomst. Lazio sliter i bunnsjiktet av Serie A.

Konstantin Sarsania, som er sportsdirektør i Dynamo Moskva, skal ha blitt sitert på at man er blitt enige med agenten til Yossi Benyoun om en avtale. - Vi har kommet til enighet med spillerens agent. Nå vil alt avhenge av Liverpool. Jeg tror ikke det blir noen nyheter på onsdag, men i løpet av de neste par dagene bør situasjonen være mer avklart.
Liverpool Echo har tidligere avvist at Benayoun kan være på vei til Moskva eller andre steder, og kun et meget godt tilbud vil ventelig være fristende for Liverpool og Benitez.