Supportere vil valfarte til London?

Supportere sankker om å reise til London for å protestere mot de nåværende eierne utenfor London High Court. Fortsatt uklart når saken kommer opp i rettssystemet.

I løpet av neste uke forventes det å bli avgjort om Liverpool FC kan selges til New England Sports Ventures eller om Tom Hicks og George Gillett får blokkert salget. Supportere vurderer å reise til London for å protestere mot de nåværende eierne utenfor High Court.
- Folk har snakket om å reise til London, spesielt hvis Hicks og Gillett skal være der. Jeg vet at supportere har diskutert å gjøre sitt nærvær kjent. Det er bare én dør inn og én dør ut av rettssalen, så det er en mulighet til å gjøre følelsene kjent, sier James McKenna, talsmann for Spirit of Shankly, til Liverpool Echo.

En formell henvendelse har ennå ikke kommet for å få saken opp i High Court, men Her Majesty’s Courts service opplyser at slike hastesaker som dette kan komme opp i rettssystemet i løpet av få dager.
- Vi ønsker en rask avgjørelse, noe som betyr at gjelden blir slettet og at vi kan fortsette videre mot et nytt stadion. Fansen er veldig ivrig etter at denne avtalen med New England blir presset igjennom. Hvis Martin Broughton kommer frem, er det klart vi har utført ”due dilligence” og at dette er riktig for klubben. Hvis det å protestere utenfor rettssalen er noen vi føler vi må gjøre, så vil vi gjøre det. Alle ønsker en avgjørelse heller før enn senere, uttaler Stephen Horner i pressgruppen Kop Faithful til Liverpool Echo.

Liverpool føler seg sikre på at eiertvisten vil være løst i løpet av en uke og at det ikke vil dra uti tid.