Talent fikk ikke arbeidstillatelse

Argentineren Juan Lescano har signert for Real Madrid etter at han ikke fikk arbeidstillatelse i England. Fra Simply Red til The Reds. Kewell fortsetter i Galatasaray.

Real Madrid har hentet argentineren Juan Lescano etter at unggutten mislyktes med å få arbeidstillatelse i Liverpool. Den 17-årige spissen, som trente på Melwood i fire måneder forrige sesong, har signert en fireårskontrakt med den spanske hovedstadsklubben.

- I Liverpool hjalp folk som Mascherano og Insua meg mye, men etter de juridiske problemene er dette en stor mulighet for meg, uttaler Lescano ifølge skysports.com.

Real Madrids speideravdeling antyder at Lescano kan være den ”nye Didier Drogba”.

Fra Simpley Red til The Reds
Liverpool har ansatt den tidligere Simply Red-gitaristen Sylvan Richardson som deltidsmassør. Richardson er en del av klubbens medisinske støtteapparat på Liverpools treningsleir i Sveits. Han forlot United-fan Mick Hucknall etter to år og to album i 1987. Richardsons karriere tok deretter en annen vei.
- De har gitt meg mange kommentarer, spesielt Sammy Lee. Jeg er en profesjonell producer og musiker, men jeg har alltid vært interessert i medisin. Da jeg forlot bandet i 1987, var det veien jeg gikk, sier Richardson til Liverpoolfc.tv.

-Det er en stor ære å jobbe for Liverpool. Da jeg fikk forespørselen, ble jeg opprømt. Min rolle er å forberede spillerne og ta meg av deres restitusjon etter trening. Jeg er vant til å jobbe med toppatleter, så jeg ser veldig frem til denne muligheten.

Kewell fortsetter i Galatasaray
Harry Kewells kontrakt med Galatasaray gikk ut i mai, men den tyrkiske toppklubben har offentliggjort at 31-åringen blir værende ytterligere en sesong selv om han mistet store deler av 2009/10-sesongen med en lyskeskade.