Tap for Darby og Swindon

Stephen Darby og Swindon tapte Play off-finalen mot Millwall. Darby kom inn etter 67 minutter i Play Off-finalen i League One mot Millwall. Londonerne var best, vant 1-0 og er klar for Championship. Uavgjort for Skrtel. Torres på benken for Spania. Nemeth med A-landslagsdebut for Ungarn.

Stephen Darby, Swindons nummer 21, kom inn for Alan Sheehan etter 67 minutters spill på Wembley i Play Off-finalen for League One. Millwall tok ledelsen ved midtstopper Paul Robinson seks minutter før pause etter corner.

Millwall vant kampen fortjent. Swindon var nær en utlikning halvt minutt før overtidstiden var over, men tapte kampen. Stephen Darby vender nå hjem til Liverpool etter å ha spilt 15 kamper for Swindon, som fortsetter i League One.

Uavgjort for Skrtel
Liverpool-stopper
Martin Skrtel pådro seg gult kort få minutter før slutt under privatlandskampen mellom Slovakia og Kamerun på Wortherseestadion i Klagenfurt i Østerrike.

Kampen endte 1-1 etter at Slovakia tok ledelsen ved Kopunek etter fem minutter. Enoh utlignet åtte minutter før slutt. Skrtel spilte hele kampen.

Spania slo i ettermiddag Saudi-Arabia 3-2 i Innsbruck. Fernando Torres og Pepe Reina satt på benken gjennom hele kampen. Eks-røde Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso spilte begge for spanjolene i samfulle 90 minutter. Alonso scoret endog ett mål.

Milan Jovanovic, som nylig er kommet til Liverpool fra Standard Liege, var på reservebenken og kom ikke innpå da Serbia tapte 1-0 for New Zealand i Klagenfurt,

Liverpools AEK Athen-utlånte Krisztian Nemeth fikk sin A-landslagsdebut da han kom inn etter en times spill i Ungarns kamp mot Tyskland på Ferenc Puskas Stadium i Budapest. Tyskland vant kampen 3-0. Nemeth hadde en brukbar sjanse mot slutten, men ble avblåst for offside. Ungarn hadde noen brukbare muligheter til å kvittere mot slutten, men tyskerne vant fortjent på bortebane. Liverpool-keeper Peter Gulacsi satt på reservebenken for Ungarn kampen igjennom.