Terry roser Torres

John Terry kom til kort da Fernando Torres gjorde Liverpools første mål i går. I dag skryter Chelsea-stopperen av Liverpools spanske spiss, og uttaler også at Liverpool er et bedre lag enn tabellsituasjonen tilsier.

- Jeg tror ikke vi skal ta ting for gitt i denne fotballklubben. Kanskje var dette sparket i baken som vi trengte. Vi har ikke spilt så bra, men har likevel fått resultater. Nå må vi gire opp et hakk, uttaler Terry til Fulham & Hammersmith Chronicle.

- Jeg er skuffet over måten vi tapte kampen på. Vi tapte den i første omgang. Men vi har startet tregt i de par siste bortekampene, og spesielt mot Blackburn. Vi gjorde det samme på Anfield, fortsetter han.

- Torres var veldig god. Han kom seg inn bak meg ved den første scoringen, noe jeg personlig er skuffet over. Så gjorde han en veldig flott andrescoring. Han er en spiller i verdensklasse, og han vil utvilsomt fortsette å score mål. Dette kan være det løftet han trengte.

- Liverpool er helt klart et bedre lag enn tabellsituasjonen deres tilsier for øyeblikket. Fortsetter de å spille som dette, er jeg sikker på at de vil klatre på tabellen.