The Times: Subrata Roy høyaktuell

The Times skriver at Subrata Roy intensiverer forsøket på å kjøpe aksjemajoriteten i Liverpool. Avisen hevder at kilder i India har bekreftet forretningsmannens interesse.

The Times hevdet i går at Subrata Roy var interessert i å kjøpe seg inn i Liverpool FC, og avisen påstod også at en annen indisk forretningsmann, Mukesh Ambani, vurderte et rivaliserende bud. Begge budene gikk ut på å slette Liverpools gjeld på £237M mot å overta 51% av aksjene i klubben.

Tony Evans skriver at diskusjonene mellom Subrata Roy og Liverpool FC skal være på et tidlig stadium, og at det er usannsynlig at Tom Hicks og George Gillett Jr aksepterer tilbudet om gjeldssletting mot at indieren overtar aksjemajoriteten.

Royal Bank of Scotland skal begynne å bli frustrert over at amerikanerne ikke klarer å hente inn nye investorer til LFC. Merrill Lynch og Rothschild har fått oppgaven med å finne friske penger, men amerikanerne skal også bruke andre kilder i sin søken etter nye investorer.

Subrata Roy grunnla Sahara-gruppen i 1978. Gruppen er nå verdt mer enn 5 milliarder pund, og har virksomheter både innenfor eiendom, satellitt TV og film.

Roy blir beskrevet som en mediesky mann, som sjelden gir intervjuer.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.