Thompson kritiserer Mourinho

Phil Thompson mener Jose Mourinho trår over streken når han forsøker å få Steven Gerrard til Real Madrid.

Mandag presenteres Jose Mourinho som ny Real Madrid-manager. De siste dagene har blant annet gått med til å presentere smørbrødlisten med spillere som Mourinho og den Kongelige klubb i Spania ønsker seg for neste sesong.

Steven Gerrard og Chelseas Frank Lampard skal toppe denne ønskelisten. Mourinho forsøkte to ganger som Chelsea-manager å hente Stevie G. Nå forsøker han en tredje gang.

En som ikke liker dette er Phil Thompson. Til Daily Telegraph sier Thommo at Mourinho nå tråkker over en strek ved å forsøke å hente Gerrard atter en gang.

- Jeg liker spillere som er på tampen av sine karrierer. Du får full valuta for pengene i to-tre år og da er det verd pengene, sier Mourinho.

Gerrard fyller 30 år i morgen, og Thompson ser helst at han ifører seg helrødt også når sesongen starter i august.

- Gerrard har en stor kontrakt i Liverpool og alle som melder sin interesse får en smekk på fingrene, sier Thompson til Daily Telegraph.

Thompson sier han begynner å bli lei av de stadige negative spekulasjonene rundt Liverpool Footballclub.

- Spekulasjonene rundt Gerrard, Fernando Torres, Rafael Benitez og nye eiere sliter på klubben. Disse fortsetter, selv om spillerne nå har fullt opp med å konsentrere seg om VM. Negativt, negativt, negativt, er alt som kommer fra Anfield. Nå trenger vi alle å se et lys i enden av tunnelen, sier Thommo.