To røde fra start

Som forventet starter både landslagskaptein Steven Gerrard og Glen Johnson i skjebnekampen mot Slovenia kl 16.00. I formasjonen som er satt opp ser det ut til at Gerrard tar plass på høyrekanten.

England spiller kl 16.00 sin siste gruppespillskamp, og det er sannsynligvis en kamp de må vinne for å ta seg videre fra gruppespillet. Så langt har Fabio Capellos menn levert skuffende kamper mot USA og Algerie, og står med to poeng på to kamper.

Glen Johnson starter som vanlig på høyrekanten, mens Steven Gerrard blir flyttet over fra venstre til høyre for å gi plass til Aston Villa-spilleren James Milner. Jamie Carragher er som kjent suspendert, mens tidligere røde Emile Heskey er satt ut av laget til fordel for Jermain Defoe.

Slik er laget til Fabio Capello i dag, fremdeles i 4-4-2 formasjon: David James; Ashley Cole, Matthew Upson, John Terry, Glen Johnson; James Milner, Frank Lampard, Gareth Barry, Steven Gerrard (kaptein); Jermain Defoe, Wayne Rooney.

Kampen direktesendes kl 16.00 på Viasat 4, svensk TV4 og dansk Canal9. Vi kommer tilbake med en sak etter kampslutt om hvordan kampen gikk, og hvordan Liverpools to involverte har klart seg.