To scoringer og ut med ankelsmell

Maxi Rodriguez scoret to mål, men måtte ut med en smell da Argentina vant lett 5-0 mot Canada. Glen Johnson scoret et flott mål i Englands 3-1-seier mot Mexico. Carragher spilte 45 minutter i sitt landslagscomeback.

Maxi Rodriguez sendte hjemmelaget i ledelsen i det 16. minutt mot Canada. 29-åringen satte ekspederte et frispark i mål fra skrått hold. Drøye kvarteret senere spilte Manchester Citys Carlos Tevez ham flott igjennom, og Rodriguez avsluttet mellom benene på keeper.

Rett før pause ble Maxi Rodriguez tøft taklet og måtte få behandling. I det sluttsignalet gikk hinket han fra sidelinjen og inn i garderoben. Etter sidebyttet kom han ikke på banen, trolig på grunn av ankelsmellen. Skaden virket ikke å være alvorlig, men foreløpig foreligger ingen offisielle rapporter.

Javier Mascherano ble byttet ut i 59. minutt. Stillingen ved pause var 3-0, men Argentina vant til slutt 5-0. De øvrige målscorerne var Angel Di María, Carlos Tevez og Sergio Agüero. Dette var Argentinas siste landskamp før VM starter.

Flott scoring av Glen Johnson – Carragher tilbake
England vant 3-1 mot Mexico i en treningskamp på Wembley. Glen Johnson scoret engelskmennenes tredje mål, backens første landslagsmål, da han passerte flere motspillere før han skrudde ballen flott i mål fra 18 meter.

Allerede etter 12 minutter skallet Steven Gerrard sammen med Efrain Suarez og måtte få behandling. Han fullførtre kampen med en bandasje rundt hodet.

England tok ledelsen i det 17.minutt. Steven Gerrard var tredje sist ved Ledley Kings scoring. Gerrard fik ktildig en badasje etter å ha skallet sammen med en motspiller. Peter Crouch doblet ledelsen i det 34.minutt.

Steven Gerrard og Glen Johnson spilte samtlige minutter. Jamie Carragher fikk sin første landskamp på tre år da han kom inn i pausen.

Uavgjort for Frankrike U21
Frankrike U21 spilte 2-2 mot Argentina U21 i en treningkamp i Buenos Aires. Ifølge det argentinske fotballforbundets side var ikke David N'Gog involvert or Frankrike.