To separate rettssaker

Liverpool Echo opplyser at det er lagt opp til to rettssaker denne uken. Først Royal Bank of Scotland mot Hicks og andre i morgen. Deretter LFC mot eierne senere i uken.

Morgendagens rettssak som involverer Royal Bank of Scotland mot Hicks & others er flyttet fra rettssal 18 til rettssal 16, og vil være åpen for allmennheten. Rettdsaken starter klokken 10.30 lokal tid, og her vil det bli avgjort om Hicks og Gillett brøt tilsagnene som det ble enighet om ved refinansieringen i april. RBS hevder at de nåværende eierne ikke kan fjerne Christian Purslow og Ian Ayre og erstatte dem med Mack Hicks og Lori Kay McCutheon slik det ble forsøkt på styremøtet sist fredag. Dersom RBS får medhold av dommeren, kan ikke eierne motsette seg salg av Liverpool FC til New Englands Sports Ventures, selvsagt med forbehold om utfallet av en mulig anke.

Senere i uken vil Martin Broughton, Christian Purslow og Ian Ayre ha klarhet i om styret opptrådte korrekt når de vedtok, 3 mot 2 stemmer, å selge Liverpool FC til New England Sports Ventures for £300M. Broughton mener at eierne ikke kan motsette seg et salg