To ukelønner i bot for Babel

Ryan Babel har fått en bot tilsvarende to ukelønner, etter sitt Twitter-stunt på fredag. Motstridende meldinger angående Kenwyne Jones.

Liverpool Echo melder at Ryan Babel har blitt bøtelagt tilsvarende to ukers lønn, etter at han på fredag via Twitter avslørte at han hadde blitt vraket til kamptroppen mot Stoke dagen etterpå. I går var nederlenderen også involvert i en krangel med Rafael Benitez på Mewlood.

Benitez var forbannet fordi Babel hadde offentliggjort detaljer omkring laguttaket 24 timer før en viktig kamp, og kalte Babel inn på teppet for å få en forklaring på hvorfor han gjorde dette. Nederlenderen fikk klar beskjed om å konsentrere seg om å spille bra for førstelaget, i stedet for å tenke på en overgang til en ny klubb. Babel skal ha tent på alle plugger, og forlatt managerens kontor i sinne.

Echo melder at Babel returnerte en halvtime etterpå, etter å ha blitt kontaktet av en klubbrepresentant med beskjed om å innfinne seg på treningen. 

Liverpool Echo tror ikke Babel vil være aktuell for troppen mot Tottenham etter gårsdagens hendelse, og lokalavisen spår at nederlenderen vil bli solgt i løpet av januar. Både Besiktas og Galatasaray viser interesse.

Motstridende meldinger om Kenwyne Jones
Liverpool Echo hevder i dag at Liverpool FC er nær ved å lykkes med å hente Kenwyne Jones fra Sunderland på lån ut sesongen, mens Sunderland Echo slår fast at en slik låneavtale er helt utelukket.

Liverpool Echo melder at Rafael Benitez ønsker seg mer fysikk på topp, nå som Fernando Torres er ute i seks uker etter meniskoperasjonen han foretok i Barcelona på lørdag. Lokalavisen hevder at Liverpool-manageren ønsker en ny spiss på plass i løpet av 24 timer.

Echo skriver at samtaler har pågått med Sunderland hele helgen, og at Liverpool krysser fingrene for at de kan sikre seg den storvokste spissen som har gjort seks ligamål for nordøst-klubben denne sesongen.

Echo slår samtidig fast at det er helt uaktuelt at Ryan Babel går motsatt vei i forbindelse med en slik låneovergang for Jones.

I Sunderland avviser man imidlertid at Jones er på vei til Liverpool på utlån. Sunderland Echo skriver at "The Black Cats" kun vil vurdere et salg av spilleren, ikke et utlån, og budet må være så godt at Sunderland ikke har råd til å takke nei til det.