Torres fornøyd med Hodgson

Fernando Torres har i dag uttalt at han er godt fornøyd med at Roy Hodgson er Liverpools nye manager. Okaka linket.

Fornøyd med Roy
Noe av det første Roy Hodgson må gjøre er å ta en god prat med lagets største stjerner, Fernando Torres og Steven Gerrard. Da hjelper det kanskje at Torres har uttalt seg postivt om Hodgson i dag.

Både Torres, Gerrard og Javier Mascherano linkes bort fra Anfield denne sommeren. Mascherano drar sannsynligvis. Nå prioriteres det å få Torres og Gerrard til å bli.

Torres forbereder seg til onsdagens semifinale mot Tyskland og ønsker ikke å diskutere framtiden sin. Men han sier seg fornøyd med å ha fått Hodgson som sjef. Spanjolen roser den nye Liverpool-manageren som taktisk sterk.

- Jeg er glad det ble Hodgson som fikk jobben. Jeg har ikke snakket med ham ennå, men jeg vil ta en prat med ham snart, så får vi se hvilke planer han har for framtiden. Akkurat for øyeblikket er framtiden min her i Sør-Afrika. VM er for viktig til å tenke på noe annet. De andre tingene må vente til vi er ferdig i turneringen, sier Torres til Sky Sports.

- Jeg har en veldig viktig uke igjen her og etter det vil jeg ha tid til å snakke med ham om framtiden min. Han gjorde det godt i Fulham og jeg er sikker på at han kan gjøre det ennå bedre for Liverpool. Han er en veldig god manager, noe han viste til fulle siste sesong med Fulham.

- Forhåpentligvis er at rette mannen til å gi Liverpool muligheten til å bli et sterkt lag igjen.

Torres sa i intervjuet at han vil kontakte lagkameratene Steven Gerrard og Jamie Carragher og forhøre seg om styrkene til Tyskland i forkant av onsdagens semifinalekamp.

- Tyskland har ikke overrasket meg. Jeg er en stor fan av tysk fotball og kjenner alle spillerne deres, sier han.

26-åringen har ikke vært i sin beste form i VM.

- Det er en vanskelig turnering for meg, siden jeg ikke er i form, men jeg synes jeg blir bedre for hver kamp. Jeg føler meg bedre, men jeg har mer å gå på. Jeg må akseptere rollen min. Formen var ikke den beste da jeg kom til VM, sett i lys av at jeg har vært gjennom to operasjoner. Men jeg er fornøyd med det jeg har gjort, og det håper jeg manageren og laget er også.

Linkes til Okaka
Den tidligere Fulham-angriperen Stefano Okaka, nå i AS Roma, linkes til Liverpool.

- Interesse fra Hodgson i Liverpool? Bare det hadde vært sant. ;Men foreløpig er dette bare rykter, sier Okakas agent Domenico Scopelliti til Roma-nettstedet