Torres hviles på torsdag?

Liverpool Daily Post hevder at Roy Hodgson ikke kommer til å benytte Fernando Torres i torsdagens Europa League-kamp mot Steaua Bucuresti på Anfield. Avisen tror at stjernespissen blir hvilt med tanke på søndagens storkamp på Old Trafford.

Torres har måttet tåle mye kritikk i britiske medier for innsatsen i søndagens målløse ligakamp mot Birmingham på St Andrews. Liverpool Daily Post melder at Hodgson nesten helt sikkert kommer til å hvile Torres på torsdag, med tanke på den viktige ligakampen borte mot Manchester United i helgen.

Det betyr at Ryan Babel eller David N'Gog får sjansen til å vise seg frem i den første gruppespillkampen i årets Europa League, hjemme mot Steaua Bucuresti. Hodgson har under kvalifiseringskampene i turneringen benyttet anledningen til å hvile sine mest betrodde menn, og har istedet benyttet spillere som vanligvis ikke får mye spilletid. Flere ungdommer fikk for eksempel vist seg frem i kampene mot Rabotnicki og Trabzonspor. Liverpool Daily Post hevder at Hodgson overfor dem har antydet at han vil fortsette denne politikken gjennom hele gruppespillet i turneringen.

Morgenavisen i Liverpool tror at N'Gog vil starte som spiss mot Steaua. Franskmannen har allerede gjort tre mål i årets Europa League. Daily Post tror også at reservekeeper Brad Jones vil få sin offisielle Liverpool-debut etter overgangen fra Middlesbrough i sommer, noe som da betyr at Jose Reina får hvile. Lokalavisen tror også at Raul Meireles vil spille fra start for første gang for de røde.