Torres må i verste fall opereres igjen

Dersom hevelsen ikke er gått tilbake etter de foreskrevne fem dagene med hvile, kan man i verste fall bli nødt til å foreta et nytt kirurgisk inngrep i Fernando Torres sitt høyre kne.

Doktor Raman Cugat ga i går alle røde forhåpninger om at Fernando Torres vil være tilbake i spill igjen allerede i neste uke. Men dersom hevelsen i kneet til Torres ikke har gått tilbake etter fem dager, vil 26-åringen trolig måtte opereres igjen.

Sportsdirektør i det spanske fotballforbundet, Fernando Hierro, er nå i daglig kontakt med Torres. Han har fått vite at man fortsatt ikke vet årsaken til væskeansamlingen i Torres sitt kne. Væskeansamlingen forårsaker smerter for spissen. Dersom dette skyldes en slagskade, bør hevelsen gå tilbake relativt raskt. Dersom væskeansamlingen har oppstått som et resultat av operasjonen Torres gjennomgikk i januar, er sannsynligheten stor for at han må gjennom en ny operasjon.

Torres er desperat etter å spille mot barndomsklubben Atletico Madrid i Europaligaens semifinaler, og er fortsatt optimistisk med tanke på å rekke den kampen.

- Vi vil ikke vite det fulle omfanget av skaden før etter at hvileperioden som legen har beordret er over. Jeg snakker med Torres hver eneste dag, og han er optimistisk. Det er jeg også. Forhåpentligvis skyldes problemene at han har fått en slagskade. Dersom det er årsaken, er ikke risikoen så stor, uttaler Fernando Hierro til Daily Mail.