Torres rekker trolig derbyet

Gode nyheter for Roy Hodgson og alle Liverpool-supportere: Fernando Torres rekker trolig Merseyside-derbyet på søndag. Det melder klubbens offisielle nettsted. Konchesky også tilbake?

El Niño pådro seg en strekk i adductor-muskelen i åpningsminuttene mot Blackpool i begynnelsen av oktober, og spanjolen har siden tilbrakt tiden på rehabiliteringsrommet på Melwood. Det har vært sådd tvil om hvorvidt han ville rekke søndagens derby mot Everton, men Peter Brukner uttaler i dag at Torres snart er tilbake i full trening.

- Fernando gjør det bra. Han pådro seg en rift i en av adductor-musklene tidlig i kampen mot Blackpool, og det hindret ham i å spille landskamper for Spania.

- Han har fått intens behandling i løpet av de seneste ti dagene, og Fernando har respondert veldig godt på behandlingen. Han er klar for å gjenoppta full trening i dag. Dersom han kommer seg gjennom treningene de neste dagene, er vi optimistiske - om ikke sikre - på at Torres kan spille mot Everton, sier Brukner ifølge Liverpools offisielle hjemmeside.

- Det er fremdeles tidlig, men hittil ser det bra ut. Han har reagert godt på behandlingen, men vi må la ham bygge seg opp på trening de neste dagene. Vi må vente og se om han rekker oppgjøret mot Everton.

Brukner opplyser om at 26-åringen er tilbake i full trening i morgen.

- Fernando vil være tilbake i full trening på torsdag. Dersom han kommer igjennom treningsøktene på torsdag, fredag og lørdag, makter å strekke ut og ikke har noen ettervirkninger fra skaden, vil han være klar for spill på søndag, forklarer Brukner.

Hvorvidt El Niño spiller kampen, avgjøres på et møte mellom Roy Hodgson og Peter Brukner på lørdag. Liverpools Head of Sports Science and Sports Medicine, forklarer videre om Torres' skade:

- Det var ingen alvorlig skade - men nok til å tvinge ham av banen mot Blackpool. Det er imidlertid ingenting alvorlig.

Konchesky også klar for comeback?

Venstreback Paul Konchesky kan også rekke oppgjøret på Goodison Park. Han er også tilbake i full trening på torsdag, opplyser Brukner.

- Paul blir stadig bedre etter hamstringskaden. På torsdag vil han være tilbake i full trening. Han har gjort alt vi har bedt ham om. Situasjonen er ganske lik Fernandos, men vi er relativt sikre på at også han vil være tilgjengelig for Everton-kampen. På dette stadiet er vi optimistiske vedrørende ham også, avslutter Brukner overfor liverpoolfc.tv.