Torres skal hvile i fem dager

Fernando Torres rekker trolig å bli kvitt kneskaden som plager ham i tide til å spille den første kampen mot Atletico Madrid. Men først må han gjennom en periode på fem dager med fullstendig hvile.

Ifølge spansk presse har Ramon Cugat beordret spissen fullstendig hvile i fem dager, men knespesialisten sier at Torres kan være tilbake i spill igjen i neste uke.

- Problemet er ikke alvorlig, men han trenger et opphold fra fotballen og fullstendig hvile for ikke å risikere at situasjonen forverrer seg, ettersom det er det samme kneet som vi opererte i januar, siteres Cugat.

- Under normale omstendigheter kan han være tilbake i spill igjen allerede i neste uke. Men det avhenger av at hevelsene går tilbake. Det blir nå opp til Liverpools medisinske stab og manager å avgjøre om han kan spille, legger han til.

Torres selv skal ha håp om å være tilbake i trening kommende søndag, slik at han kan spille mot West Ham 24 timer senere. Dette for å bevise at han kan spille også mot Atletico.

- Atletico-kampen er spesiell for Fernando, og han er desperat etter å spille den, siteres en kilde som står Torres nær.

Det spanske fotballforbundet skal for øvrig ha vært i kontakt med Liverpool, Torres og Cugat, da de er engstelige med tanke på spissens VM-deltakelse.