Torres tilbake i løpetrening

Fernando Torres var tilbake i løpetrening på tirsdag, og kan være aktuell for spill allerede mot Manchester City. Det melder Liverpool Daily Post.

Fernando Torres kan overraske alle og være tilbake på banen for Liverpool allerede i neste ligakamp, mot Manchester City på City of Manchester Stadium neste søndag.

Torres har vært satt ut av spill siden han haltet ut av omkampen i FA-cupen mot Reading den 13.januar med en kneskade. Spanjolen ble operert for et meniskproblem i Barcelona tre dager senere, og rehabiliteringstiden ble stipulert til seks uker.

Nå melder Liverpool Daily Post at spanjolen var tilbake i løpetrening på Melwood på tirsdag, og han har dermed halvannen uke på seg til å komme i god nok form til å være involvert i City-kampen. Det vil i så fall bety et comeback nesten to uker tidligere enn forventet.

Liverpool-ledelsen vil nok trolig være forsiktige, og ikke ta noen sjanser med stjernespissen ved å sende ham tilbake på banen for tidlig. Daily Post skriver at Rafael Benitez kun vil ta ham med i kamptroppen til City-kampen om han er helt overbevist om at Torres er helt skadefri og i god nok form til å spille.

Torres har vært mye plaget med skader denne sesongen, og har kun startet 19 kamper, samt at han har to innhopp fra innbytterbenken. Likevel er han Liverpools toppscorer med 12 mål.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.