Tranmere - Liverpool XI 0-2

John McMahon sitt reservelag møtte Tranmere på Prenton Park i kveld. Et veldig ungt reservelag imponerte og vant fullt fortjent 2-0. Spesielt 16 år gamle ”Suso” var imponerende.

Kl 20.00 spiller reservelaget mot Tranmere på Prenton Park, i en kamp som direktesendes ekslusivt på LFCTV. Dersom du ikke har tilgang og får sett den, vil vi oppdatere denne kampen med det viktigste fra oppgjøret. Allerede nå er lagoppstillingen klar:

Dean Bouzanis; Jonathon Flanagan, Daniel Ayala, Andre Wisdom (kaptein), Jack Robinson; David Amoo, Victor Palsson, Steven Irwin, Thomas Ince; Jesus Fernandez "Suso", Nikola Saric.

Benk: Deale Chamberlain, Conor Coady, Michael Ngoo, Gerardo Bruna, Alex Cooper, Toni Brito Silva.

Det vil altså bli en ny mulighet til å se nærmere på en spiller som Fernando Suso, som fikk komme helt på tampen mot Borussia Mönchengladbach på søndag. Det kan også være verdt å merke seg at Andre Wisdom har fått kapteinsbindet, til tross for at Daniel Ayala også starter kampen. Grunnen til at Krizstian Nemeth ikke har vært involvert i det hele tatt i pre-season er at han har pådratt seg en skade, kan Steve Hunter i LFCTV fortelle.

1. omgang:
1. min: Tranmere sparker i gang kampen.

12. min: "Suso" finner Thomas Ince med en praktfull ball. Innlegget til venstrevingen er akkurat litt for høyt for Saric. 16 år gamle "Suso" har vært mye involvert i starten, han tar alle dødballene og har vist at han har gode ferdigheter med ballen og et godt venstreben.

 17. min: McNamara får gult kort for en veldig stygg takling på Victor Palsson. I en gjeldende kamp ville nok det ført til direkte rødt.

27. min: Tranmere kommer seg til skudd, men Bouzanis holder det harde skuddet uten problemer.

41. min: Liverpool mister ballen litt lett, og Tranmere-kapteinen tar den med seg opp og sender i vei et hardt skudd. Like til side for høyre stolpe. Brukbar sjanse.

42. min: Tom Ince tar ballen flott ned i boksen, men er uegoistisk og forsøker finne Amoo på bakre stolpe i stedenfor å skyte selv.

43. min: "Suso" slår en flott corner som Saric header mot mål. Tranmere får avverget på streken!

Pauserapport: De røde har hatt ballen mest i denne førsteomgangen, men har ikke skapt de helt store mulighetene. Det har heller ikke Tranmere gjort. Det har vært flere å glede seg over sett med røde øyne, og spesielt nyankomne Jesus Fernandez "Suso" virker veldig lovende. Hans teknikk, ballbehandling og overblikk er imponerende, og denne gang er det mulig å tro på at dette var en spiller man på skikkelig fikk etter hard kamp med Barcelona og Real Madrid. David Amoo og Thomas Ince har også vært mye involvert på hver sin kant, men har slitt litt med den siste involveringen. Likevel har det vært en severdig førsteomgang, og vi gleder oss til andreomgang. 

2 omgang:
 45. min: Alex Cooper og Toni Silva kommer inn etter pausen. Victor Palsson og Nikola Saric går av.

 47 min: 0-1 Liverpool! McNamara som tidligere reddet på streken scorer selvmål. David Amoo gjør en god jobb på venstrekanten inne i feltet, kommer seg til dødlinja og banker ballen inn foran mål. McNamara er uheldig som setter ballen i eget nett.

49. min: Hele Liverpool-forsvaret sover på en corner når Bouzanis ikke kommer ut. Tranmere får mulighet til å gå opp på en fri heading, men setter hodestøtet til side for mål. De røde var heldig der.

52. min: Tony Silva med en meget imponerende involvering. Han får ballen ute på høyrekanten, lurer lett bort sin back, stormer inn i feltet og legger flott inn foran mål. Amoo får ikke avsluttet, men det der var imponerende fra unggutten!

54. min: David Amoo spiller nå spiss, med "Suso" i rollen bak og med Silva og Ince på hver sin kant. En meget spennende angrepsrekke, med voldsomt mye fart.

58. min: Silva sender i vei en suser fra langt holdt. Tranmere-målvakten klarer ikke holde skuddet, men har brukbar kontroll.

 61. min: Coady kommer inn for Wisdom. Irwin overtar kapteinsbindet.

 62. min: 0-2 Amoo! En strålende scoring av de unge røde! "Suso" henter ballen dypt i banen, slår en prakfull ball til Ince på løp fremover på venstrekanten. Han finner sin gode kamerat Amoo inne i feltet, som kontrollert sender ballen i mål. Veldig imponerende!

67. min: Cooper kommer til et godt skudd fra 20 meter. Tranmere-målvakten må slå til corner.

69. min: Ayala mister ballen og Tranmere kontrer. Brukbar sjanse, men til side for mål.

 70. min: Bruna kommer inn for Thomas Ince.

72. min: "Suso" fortsette å imponere. Spiller Amoo glimrende fri inne i feltet, men Amoo avslutter utenfor.

75. min: "Suso" dribler seg fri inn i boksen, og banker til. Over mål, men det er tydelig at gutten har selvtillit.

 77. min: Høyreiste Michael NGoo kommer inn for David Amoo.

79. min: "Suso" skyter på halv volley fra 25 meter - litt til side for mål. Meget godt forsøk.

85. min: "Suso" finner Bruna ute på kanten. Han slår knallhardt inn foran mål, og det er ikke mye om å gjør at Silva får nådd frem og satt den i det tomme buret.

86. min: Liverpoolfc.tv har kåret "Suso" som banens beste. Det har vært mye skriveri om 16-åringen i dette kampreferatet, men han har rett og slett vært meget bra.

87. min: Ngoo kommer gjennom og fåt til en bra avslutning. Meget bra keeperspill fra målvakten.

 90. min: Jack Robinson er litt for hard i en takling og får de rødes første gule kort for kvelden.

91. min: Silva tar med seg ballen innover i banen og skyter. Til side for mål.

Sluttrapport: Andreomgangen var enda bedre enn den første. En veldig hurtig og spennende angrepsrekke skapte mange problemer for Tranmere, og det kunne fort blitt flere mål begge veier i de siste 45 minuttene. De to 16 åringene "Suso" og Toni Silva viste frem veldig imponerende ferdigheter. Selv om Silva var litt mer ustabil, så var det tydelig at han innehar en del kvaliteter. Når man vet at McMahon i tillegg har spillere som Mavinga, Pacheco og Nemeth i bakhånd så kan man si at reservelaget ser meget bra i år - selv om nok enkelte spillere vil havne på utlån.