Transferbudsjettet frustrerer supporterne

Frustrerte supportere krever at klubbens eiere støtter manager Benitez på transfermarkedet, etter at det i går ble klart at manageren ikke får bruke pengene fra spillersalg til å kjøpe nye spillere.

Liverpools manager har fått beskjed om å hente inn £16M gjennom spillersalg i januar, men får kun bruke £1.5M av dette på nye spillere. Dette er noe som har provosert supporterunionen Spirit of Shankly kraftig. 

"Dette er tredje transfervindu på rad at Liverpool FC vil bruke minimalt med penger netto. Manageren får ikke den støtte på transfermarkedet som Hicks og Gillett lovet.

Liverpool FC burde konsentrere seg om å vinne kamper og heve trofeer på veien. I stedet selger klubben spillere kun for å nedbetale gjeld. En gjeld vi ikke ønsket, og som vi ble fortalt ikke ville bli påført klubben."

- Etter at Tom og George "kjøpte" klubben i 2007 har vi blitt mer og mer et forretningsforetak, og mindre og mindre en fotballklubb. Vi har blitt et forretningsforetak som eierne ønsker å tjene mest mulig penger på. Dette er det tredje transfervinduet på rad der vi nå fokuserer på å balansere regnskapet i stedet for å se etter spillerne som kan heve oss et hakk, sier supporterunionens talsmann, Paul Gardner, til Click Liverpool.

- Vi ser etter spillere i tilbudskassen, mens vi skal konkurrere om Champions League-plassene og mer til, mens Tottenham, Aston Villa og i særdeleshet Manchester City bruker sine økte inntekter på spillere som kan føre dem inn blant topp fire.

- Liverpool bruker økte TV-inntekter til å finansiere den massive gjelden som eierne har lagt på klubben. For klubbens del håper vi at eierne beviser at vi tar feil om dem i dette transfervinduet, men vi tviler på det.