Transferplanene spikret innen 48 timer

Liverpool Echo melder at Liverpools nye Director of Football Strategy, Damien Comolli, vil være på plass på Anfield når Liverpool møter Napoli i kveld. Lokalavisen melder at han i løpet av de neste 48 timene vil diskutere planene for transfervinduet i januar med manager Roy Hodgson.

Echo skriver videre at manager Hodgson allerede har hatt et møte med eier John W. Henry denne uken, der man diskuterte hvilke posisjoner på laget man trenger å styrke.

- Dette vil bli en viktig samtale mellom meg og Damien. En samtale vi vil ha i løpet av de kommende dagene, hvor vi vil diskutere hva som kan gjøres for å styrke troppen, kommenterer Hodgson.

- Dersom du sammenligner oss med noen av de andre lagene vi ønsker å konkurrere med, har de sterkere tropper. Men etter å ha sagt det, må jeg poengtere at de spillerne vi har satt inn på laget har holdt hodet over vann, legger han til.

- Rekrutteringen av spillere er meget viktig for klubbene i dag. Det blir viktigere for hvert år som går. I Damien Comolli får vi en person med mye erfaring på området. Damien vil se nøye på spillerne vi har identifisert og rekruttert til reservelaget og akademiet.

- Dersom det stemmer at Gareth Bale er en spiller han oppdaget og hentet inn, vil vi være glade om han kan hente inn en eller to slike for oss også.

Damien Comolli blir betraktet som det første viktige sjakktrekket til de nye eierne, New England Sports Ventures.

- Eierne ønsker en sportslig ledelse som kan hjelpe dem å gjenoppbygge klubben til en viss grad. Det faktum at de har tatt affære så raskt, og fått inn Damien, viser at de mener alvor. Det er ikke mer enn en uke siden de luftet ideen for meg.