Tre nye kamper på Canal+

Canal+ har plukket ut tre nye Liverpool-kamper som vises live på TV. Blackburn-kampen går nå definitivt som oppsatt søndag 28.februar. Sitatene fra Hiddinks agent var fiktive.

Aston Villa slo i går Blackburn i semifinalen i ligacupen, og dermed er det klart at Liverpools hjemmekamp mot Blackburn vil spilles som terminfestet søndag 28.februar klokken 16.00. Canal+ melder at kampen også vil bli vist direkte på Canal+ Sport 2.

Canal+ kommer også til å vise hjemmekampen mot Bolton og bortekampen mot Manchester City direkte. Bolton-kampen vises på Canal+ Sport 1 lørdag 30.januar klokken 16.00, mens City-kampen vises på Canal+ Sport 2 søndag 21.februar klokken 16.00.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Sitatene fra Hiddinks agent var fiktive
Guus Hiddinks agent, Cees van Nieuwenhuizen, avkrefter at han har blitt kontaktet av Liverpool, men sier samtidig at han tror hans klient kan være interessert i å ta over managerjobben på Anfield fra sommeren av. Agenten påstår at sitatene i russisk presse var oppdiktede.

- Dette stemmer absolutt ikke, sier van Niuwenhuizen til BBC Radio Five Live om sitatene i den russiske pressen.

- Jeg blir overrasket over sitater i russisk presse hver eneste dag, og det samme i Italia med Juventus og i England med Manchester City tidligere og nå med Liverpool.

Hiddink er kontraktfestet til det russiske landslaget frem til sommeren, men van Nieuwenhuizen innrømmer at toppjobben i Liverpool kan være av interesse for hans klient.

- Liverpool er et av de store navnene i verdensfotballen. Men om Liverpool har et problem i dag eller i morgen er Guus ikke tilgjengelig. Guus vil ikke være tilgjengelig for noen klubb før 1.august.

- Som Guus sa da han forlot Chelsea, så nøt han hvert sekund av å være Premier League-manager for Chelsea. Han har fortsatt et meget nært forhold til Mr Abramovich i Chelsea. Dersom han vurderer en ny periode i Premier League, tror jeg det første han vil gjøre er å ringe sin venn Abramovich, og si: "Jeg håper du ikke har noe i mot at jeg tar jobben i klubb A, B eller C".

- Det vil være en merkelig situasjonen, da Guus også er en nær venn med flere i staben i Chelsea i dag, som Ancelotti og Frank Arnesen, som han jobbet sammen med i PSV Eindhoven. Så Guus ønsker kanskje ikke å forkludre den suksessen som Chelsea har for tiden.