Tror på Rodriguez-overgang

Liverpool har god tro på at de skal sikre seg Maxi Rodriguez, samtidig som Andrea Dossena og Andriy Voronin er nær ved å fullføre overganger bort fra Anfield. Linkes også til Chamakh.

Liverpool Daily Post melder at man på Anfield nå har god tro på at man skal få fullført en overgang for Maxi Rodriguez. Lokalavisen skriver også at Andrea Dossena har sagt ja til en overgang til Napoli, noe som ble rapportert i italiensk presse allerede i går kveld.

Maxi Rodriguez har nektet å skrive under en ny kontrakt med Atletico Madrid, og den spanske klubben ønsker derfor å kvitte seg med spilleren nå i januar ettersom hans kontrakt utløper til sommeren.

Liverpool er nå klare favoritter til å sikre seg spilleren, ettersom de røde har sagt seg villige til å betale en sum for å låne flankespilleren ut sesongen, noe Boca Juniors ikke har sagt seg villige til. En annen argentinsk klubb, Newell's Old Boys, har også vist interesse for 29-åringen, og Atletico har også hatt forespørsler fra Juventus og AC Milan.

Rodriguez tjener £85 000 i uka i Atletico, men skal ha sagt seg villig til å gå betydelig ned i lønn for å få gjennomført en overgang til Anfield. Liverpool har dog ikke begynt forhandlinger med spilleren om personlige betingelser ennå, ifølge Daily Post.

Rodriguez ble utelatt fra Atleticos tropp da Madrid-klubben slo Sevilla 2-1 på lørdag, angivelig på grunn av feber. Det virker imidlertid klart at argentineren har spilt sin siste kamp for Atletico.

- Jeg kan si at sjansene for en transfer er store, uttaler 29-åringens agent, Jürgen Milewski til Mirror.

Rafael Benitez ønsker å styrke høyreflanken i dette transfervinduet, men er fullt klar over at han må balansere regnskapsbøkene på grunn av den finansielle situasjonen i klubben.

Liverpool Daily Post skriver at Andrea Dossena blir førstemann ut porten, etter at kilder i Italia i går kveld slo fast at Liverpool har blitt enige med Napoli om en overgangssum på 5 millioner euro.

Andriy Voronin og Philipp Degen er andre spillere som Benitez vil la gå dersom det kommer inn gode nok bud, og Mirror hevder at Voronin, akkurat som Dossena, var kommet langt i samtalene med en potensiell ny arbeidsgiver i går kveld. Klubben skal være Dynamo Moskva, og overgangssummen skal i tilfelle lyde på £1.5M.

Linkes også til Chamakh
The Times hevder at Liverpool har kastet seg inn i kampen om Bordeaux-spissen Marouane Chamakh. En spiller som Arsenal også har i kikkerten. 25-åringens kontrakt med den franske klubben utløper til sommeren, og marokkaneren står derfor fritt til å underskrive en prekontrakt med en ny klubb allerede nå.