U-landslagsoppdatering

Raheem Sterling, Matthew Regan og Adam Morgan videre med England U17 til Eliterunden. Kristjan Gauti Emilssons Island U19 utslått. To tap for Nicolaj Køhlert.

England U17 tok seg videre til Eliterunden etter 1-0-seier mot Polen i den avsluttende kampen i den første EM-kvalifiseringsrunden. Engelskmennene sto med fire poeng etter kampene mot Sverige og vertsnasjonen Georgia, og trengte kun ett poeng for å være sikre avansement. Matthew Regan spilte samtlige minutter. Raheem Sterling pådro seg gult kort og ble byttet ut syv minutter før slutt. Adam Morgan kom inn i det 61. minutt.

Island U19 utslått
Island U19 klarte ikke å gå videre til Eliterunden i EM-kvalifiseringen. Islendingene innledet med 4-0-seier mot Kasakhstan i Llanelli på tirsdag. Kristjan Gauti Emilsson gikk av banen i det 64. minutt. To dager senere ble det 1-2 mot vertsnasjonen Wales. Denne gang var Emilsson på banen samtlige minutter. Island var da nødt til å vinne siste kamp mot Tyrkia i Carmarthen i går.  Emilsson ga sagaøya håp da han sendte dem i føringen i det 48. minutt. Men Tyrkia utlignet 12 minutter senere, før Island ble redusert til ti spillere. Emilsson ble byttet ut i det 78. minutt. Langt på overtid scoret tyrkerne seiersmålet. Island kommer dermed ikke til EM-sluttspillet i Romania til sommeren.

To tap for Køhlert
Nicolaj Køhlert var opptatt med to treningskamper for Danmark U18 i forrige uke. Begge kampene mot Sveits U18 endte med tap. På tirsdag ble det braknederlag med 1-5 i Haderslev. Køhlert var i startoppstillingen, men ble byttet ut på stillingen 1-3 i det 69. minutt. To dager senere i Frederica startet Køhlert på benken, og kom inn på 0-1 i det 56. minutt. Danmark tapte til slutt 1-2.

Tap for Moli i Victory Shield
England U16 fikk en dårlig start i Victory Shield med 0-1-tap borte mot Wales U16. David Moli, spisstalentet som kom fra Luton forrige sesong, ble byttet ut i det 71. minutt. England møter Nord-Irland borte 4. november, før firenasjonersturneringen avsluttes mot Skottland i Morecambe 2. desember.