U18 tapte i Blackburn

Liverpool U18 tapte i dag 3-2 borte mot Blackburn Rovers. Adam Morgan gjorde begge Liverpools mål, på en svart dag der både Matthew Regan og Craig Roddan fikk rødt kort.

Liverpool ledet 1-0 til pause, og kunne ha vært foran med to mål om Raheem Sterlings scoring ikke hadde blitt annulert for offside.

Blackburn slo tilbake etter pause, og utlignet ved Jamie MacLaren. Deretter tok vertene ledelsen på et svært omdiskutert straffespark, etter en påstått hands. Og det skulle bli enda verre for Rodolfo Borrells mannskap, da Matthew Regan ble utvist. Deretter scoret MacLaren sitt andre mål, og ga vertene ledelsen 3-1.

Adam Morgen reduserte helt mot slutten av kampen, men det var ikke nok til å sikre Liverpool poeng. En svart dag ble avsluttet med at Liverpools Craig Roddan ble vist det røde kortet etter at kampen var avblåst!

Liverpools lag: Stephens, Poor, McGiveron (Sumner), Sama, Regan, Coady, Sterling, Roddan, Morgan, Roberts, Silva. Reserver: Aylmer, Belford, Walsh, Mukendi.