Uavgjort i miniderbyet

Daniel Pacheco, Bruna og Suso startet alle i kveldens miniderby mot Everton. Vi fulgte kampen fra kl 20.00, i en kamp som endte 1-1.

John McMahon sitt reservelag møter et reservelag fra Everton under ledelse av Alan Stubbs til derby kl. 20.00. Dette er laget de røde stiller med:

Hansen, Flanagan, Mendy, Wilson, Robinson, Amoo, Irwin, Suso, Bruna, Eccleston, Pacheco.

Benk: Roberts, Belford, Coady, Ngoo, McGiveron.

Kampen sendes på LFCTV, og dersom du har Liverpool e-season ticket kan den sees der. Vi kommer til å oppdatere denne saken med scoringer og de viktigste hendelsene.

Evertons lag: Turner, Browning, Duffy, Bidwell, Garbutt, Craig, Wallace, Gueye, Baxter, Agard, Anichebe.

1. omgang
1. min: Liverpool sparker i gang kampen.

7. min: Pacheco slår en perfekt ball gjennom til Eccleston, som ser ut til å komme alene med keeper Turner, frem til en strålene takling fra Bidwell stopper spissen i skuddøyeblikket.

21. min: Bruna tar et frispark raskt. Han slår til en umarkert Pacheco, som tar med seg ballen inn i feltet, drar seg forbi en mann, og chipper ballen nydelig over Turner. En nydelig scoring og 1-0 Liverpool.

24. min: Everton utligner. Agard lurer Mendy, og får slått inn til Anichebe som får tuppet ballen enkelt i mål.

31. min: Everton er nær ved å ta ledelsen etter en corner. Agard skyter fra 3 meter, men ballen treffer Hansen og går over til nytt hjørnespark.

Pauserapport: De røde tok ledelsen med et vakkert mål av Dani Pacheco, og like etter ønsket de straffe da Eccleston så ut til å bli lagt i bakken alene mot Turner. Etter det tok Everton mye over, og de blå har hatt de største sjansene. En spennende og intensiv førsteomgang, og vi ser frem til andreomgang.

2. omgang
45. min: Everton sparker i gang den andre omgangen.

54. min: David Amoo har påratt seg en hamstringskade og må gi seg. Ngoo gjør seg klar for å komme på.

58. min: Ngoo treffer utsiden av stolpen fra skrått hold med et av sine første touch i kampen. Emgelskmannen burde muligens ha scoret der.

78. min: Det har vært en tam omgang. Pacheco forsøker seg på et skudd inne i feltet, men Turner redder skuddet.

82. min: Everton er centimetre unna å ta ledelsen, men ballen triller like utfor.

Sluttrapport: Det endte 1-1, etter en noe kjedelig andreomgang. Det var jevnt de siste 45 minuttene, men også ganske sjansefattig. Ingen av lagene fortjente egentlig å vinne, og uavgjort var et rettferdig resultat.