Uke 30

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool. Vi understreker at dette er spekulasjoner som liverpool.no ikke har noe ansvar for.

Søndag 1. august

David Villa blir sitert på at han er overrasket over at Fernando Torres nå synes å bli i Liverpool, da han trodde landslagskollegaen ville gå til Chelsea. Villa tror at dette er den siste sjansen for de røde til å beholde Torres, da han ventelig vil gå til Chelsea hvis ingen trofeer havner på Anfield neste sesong.
Daily Star Sunday

Manchester City vil denne uka legge fram et bud på £50M for Fernando Torres.
Sunday People

Roy Hodgson er klar til å legge inn et bud på £5M for venstrebacken til Wigan og Honduras, Maynor Figueroa.
Sunday Mirror

Liverpool vil by £8M for Scott Parker, til tross for at West Ham hevder at midtbanespilleren ikke er til salgs for noen pris.
Sunday Mirror

Lørdag 31. juli

Tidligere Liverpool-linkede Loic Remy skal fortsatt ønske seg til England innen sesongstart. Tottenham skal være den siste klubben på fotballøya som har vist interesse, og som skal være til stede på dagens kamp mellom Nice og Tolouse. 
Nicematin.com

Tottenham, Liverpool, Aston Villa, Sunderlandog West Hamhar alle midtbanespilleren Alexandr Hleb i kikkerten. Hviterusseren skal ikke ha noen fremtid i Barcelona og er tilgjengelig for salg.
IM Scouting

Fredag 30. juli

Blackpool prøver å sikre seg Nabil El Zhar på utlån for neste sesong.
Daily Mirror

Luke Young kan være på vei til Fulham etter at backen skal ha sagt nei til Liverpool. 31-åringen skal ikke ha vært fornøyd med lønnstilbudet fra Anfield og familien ønsker heller ikke å flytte nordover.
Daily Mirror

Torsdag 29. juli

Emiliano Insua skal nå være nærmere Fiorentina, og det er ventet at overgangen sluttføres neste uke. Viola har slitt med å komme til enighet med spilleren om hans personlige avtale, men skal være nærmere en løsning nå.
SkySports

Den spanske klubben SD Eibar ønsker seg Liverpool-reservene Vincent Weijl og Jordy Brouwer. Eibar spiller på det tredje høyeste nivået i Spania, og håper de kan få til en avtale med Liverpool for duoen.
diariovasco.com

Selv om Manchester City har benektet at spilleren er til salgs, blir Wayne Bridge fortsatt linket til klubben. De røde er nå bookmakernes favoritter til å sikre seg venstrebacken, foran Tottenham, Aston Villa og Newcastle.
SkyBet

Liverpool, West Ham og Stoke jakter Lyons tidligere høyreback Francois Clerk. 27-åringen er tilgjengelig på free transfer etter at kontrakten hans med Lyon gikk ut i sommer. Spilleren selv bekrefter at han har pratet med flere klubber, og benekter ryktene om at han har en kneskade.
L'Equipe

Ny dag, og ny Aston Villa-spiller linkes. Denne gang er det Stiliyan Petrov. Roy Hodgson skal se på 30-åringen som en perfekt erstatter for Javier Mascherano, og spilleren selv ønsker også en overgang til Anfield. Bulgareren skal være tilgjengelig for £7 millioner.
The Mirror

West Ham nekter å selge Scott Parker. Parker skal være en mann Roy Hodgson er interessert i å hente, men etter at West Ham i dag avslo et bud fra Tottenham på den tidligere Charlton-spilleren er det rimelig klart at The Hamemrs ikke vil slippe spilleren. "Jeg har gitt et løfte om å ikke selge Scott, og det løftet vil jeg heller ikke bryte uansett for hvor mye penger" sier styreformann David Sullivan.
The Times

Onsdag 28.juli

Liverpool skal ikke ha tilbudt Fabio Aurelio noen avtale. Samtidig klarer man ikke å komme til enighet med Luke Young, etter at klubbene er enig om overgangssum.
Daily Telegraph-journalist Rory Smith på twitter

Fabio Aurelio skal ha akseptert en prestasjonsbasert kontrakt på Anfield, og returnerer til Liverpool for den neste sesongen.
Back Page Football

Agenten til Kevin-Prince Boateng hevder at Liverpool er en av flere klubber, inkludert Everton og Besiktas, som er interessert i ghaneseren.
lalaziosamonoi.it

Stuttgart og Borussia Mönchengladbach er begge interessert i Philipp Degen.
Tribalfootball.com

Kilder i Portugal hevder at Liverpool er interessert i vingbacken Jorge Fucile hos Porto. Fucile skal være klar over interessen men sier om sitt forhold til Porto at "jeg har stor respekt for presidenten, klubben og fansen. Dette er en stor klubb å spille for."
Tribalfootball.com

Det synes å være stillingskrig angående Loic Remy. Liverpool, West Ham, Lyon, Rennes og Bordeux skal alle ha vist interesse for spissen til Nice, men det er lite penger i markedet og det virker som om en klubb som Liverpool er avhengig av å selge spillere først før det eventuelt kan komme med et seriøst bud.
Nicematin.com

Tirsdag 27.juli

Real Sociedad har bekreftet at de er interessert i Dani Pacheco, og Roy Hodgson skal også være interessert i å låne ut sin unge talentfulle angriper for å få mer spilletid. "Det er klart Real Sociedad er interessert i Pacheco. Han er en spiller vi har fulgt, men vi vet ikke om vi kan få det til", sier president Jokin Aperribay.
El Mundo Deportivo

Wigan sier at det ikke har kommet noen bud på Maynor Figueroa, og at det er en spiller de ønsker å beholde. De sier dog at dersom et stort nok bud kommer inn, vil klubben vurdere det.
SkySports News

En kilde til Royston Drente avviser at spilleren skal ha lagt ut på facebook at han er klar for Liverpool. Det skal ha vært interesse fra Liverpool, men spilleren selv skal ønske å være i Real Madrid og søker ikke overgang til Premier League.
Marca

Liverpool er en av flere klubber linket til den tyske venstrebacken Marcell Jansen. Spillerens agent Gerd vom Bruch avviser imidlertid at 24-åringen er på vei vekk fra Hamburg. - Interessen for Marcell er en kreditt til ham, men han har kontrakt med Hamburger SV og ønsker å repektere den.
Hamburger Morgenpost

Inter er i ferd med å selge Maicon til Real Madrid og Mario Balotelli til Manchester City, og Rafael Benitez vil bruke noe av pengene til å hente Javier Mascherano og også Dirk Kuyt til Milano.
Corriere Dello Sport

Liverpool skal være i nærheten av å bli enig om en overgang for Maynor Figueroa fra Wigan for om lag £5M. Et annet alternativ på venstrebacken kan være nederlenderen Royston Drenthe fra Real Madrid. Liverpool er også linket til spilere som Carlos Salcido (PSV), Paul Konchesky (Fulham) og Luke Young (Aston Villa).
Daily Mirror

Mandag 26. juli

I følge spillerens agent skal Liverpool og Everton være interessert i Portsmouths tysk/ghanesiske midtbanespiller Kevin-Prince Boateng. Den tidligere Tottenham-spilleren imponerte i VM, og har blitt linket til Serie A-klubbene Genoa og Lazio, der Genoa foreløpig er favoritter.
Lalaziosiamonoi

Fernando Torres skal være klar for en overgang til Chelsea, og bettingselskapet PaddyPower har allerede stoppet for spill om hvor spanjolen spiller fotballen sin neste sesong.
Talksport

Juventus skal ønske å bytte Daniel Agger mot landsmannen Christian Poulsen. En tror at Poulsen kan være aktuell som erstatter for Javier Mascherano dersom argentineren forlater Anfield. Juve skal være villig til å legge om lag 5 millioner euro på bordet som mellomlegg.
Tuttosport

Sampdoria skal ha sagt nei til et bud på 8 millioner euro (£6,8M) fra Liverpool, for venstrebacken Rito Ziegler
Tuttosport

Flere klubber i Premier League skal være interessert i David N'Gog, og kan være interessert i å betale Liverpools forlangende på £6M. Franskmannen skal imidlertid ikke være villig til å fire på sin årslønn på £2M, noe som gjør at bud ikke er ankommet Anfield.
Daily Mirror