Uke 31

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool. Vi understreker at dette er spekulasjoner som liverpool.no ikke har noe ansvar for.

Søndag 8. august

Ifølge rapporter fra Italia ser Emiliano Insua likevel til å havne i Italia. Det sies at Genoa har kommet til enighet med spilleren om en treårskontrakt. Fiorentina har tidligere fått akseptert et bud på argentineren, men satte en strek over overgangen da spillerens lønnskrav ble for høye. Liverpool skal nå ha godtatt et bud på £4,5M fra Genoa.
ClickLiverpool

Dirk Kuyt har bestemt seg for å bli værende på Anfield etter et møte med Roy Hodgson. Dermed kan det settes strek over ryktene som linker han til Inter, og det forventes nå at nederlenderen nå signerer en kontraktsforlengelse.
IMScouting.com

Barcelona har blitt oppmuntret av Lionel Messi til å forsøke å hente Javier Mascherano til Camp Nou. Liverpool skal være villige til å lytte på bud på £20M-£25M for midtbanespilleren. Anfield-klubben håper at interessen fra både Inter og Barcelona vil presse prisen opp.
Mail on Sunday

Rafa Benítez tror han får tilslaget på Javier Mascherano for £20M kommende uke.
The People

Alan Hansen og Kenny Dalglish kan komme til å få hver sin plass i Liverpools styre.
Sunday Express

Shaun Wright-Phillips har fått beskjed om at han kan forlate Manchester City. Arsenal og Liverpool skal være interessert i kantspilleren.
Sunday Mirror


Lørdag 7. august

Fernando Torres ønsket ikke å gå til verken Manchester Cty eller Chelsea, men ventet på en henvendelse fra Barcelona. Katalanerne ville bare gå for Torres dersom Zlatan Ibrahimovic forlot Camp Nou. Da svensken ble værende, viste Torres lojalitet overfor Liverpool. Barcelona er fortsatt åpne for salg av Ibrahimovic.
Mundo Deportivo


Fredag 6. august

Serie A-klubben Genoa er interessert i å kjøpe Emiliano Insua etter at argentinerens overgang til Fiorentina gikk i vasken. Genoa skal håpe å kunne sikre seg spilleren for €5.5 millioner
Sky Sport Italia

Liverpool kan komme til å gå for Reading-keeper Adam Federici etter at budet på Middlesbroughs Brad Jones ble avslått.
The Mirror

Liverpool og Manchester United må vente til neste sommer for å kjempe om underskriften til Stefan Defour. Ifølge spillerens agent vil belgieren bli i Standard Liege frem til neste sommer.
Sport.co.uk

Det ryktes at Roy Hodgson vil forsøke å hente Manchester City-duoen Shaun Wright-Phillips og Wayne Bridge til Anfield for redusert pris.
caughtoffside.com


Torsdag 5. august

Stoke-manager Tony Pulis håper å slå både Liverpool og West Ham for å signere Nice-spissen Loic Remy for £10M
The Mirror

Tidligere Arsenal-midtbanespiller Mathieu Flamini, nå i AC MIlan, står også på Liverpools liste over mulige ersattere for Javier Mascherano
The Mirror


Onsdag 4. august

Frankrikes U19-kaptein Gueida Fofana, sier at han er åpen for et klubbskifte. Spilleren som nettopp har vunnet U19EM spiller for tiden for Le Havre, men følges av Liverpool, Barcelona og Chelsea.
SkySports

Inter har begynt samtaler med Liverpool om muligheten for å hente Javier Mascherano. Serie A-klubben henvendte seg til de røde for to uker siden, men Eduardo Macia besvarte dem først i går kveld.
Il Corriere dello Sport

Christian Poulsens agent skal ankomme Liverpool i dag for å diskutere spillerens personlige betingelser.
Il Corriere dello Sport

Liverpool har startet samtaler med Juventus om en overgang for midtbanespilleren Christian Poulsen.
Metro.co.uk

Palermo har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Lucas Leiva. Italienerne fikk et bud på £3M avslått i forrige måned, men håper å overbevise Anfield-klubben til å selge midtbanespilleren ved å legge inn et bud på £5M.
Daily Mail

Roy Hodgson ønsker å hente Middlesbrough-keeper Brad Jones for å sette press på Pepe Reina. Liverpool-manageren skal allerede ha kommet med en henvendelse på keeperen han i sin tid forsøkte å hente til Fulham.
The Mirror


Tirsdag 3. august

Fulhams nye manager, Mark Hughes, sier at han vil gjøre det han kan for å beholde duoen Paul Konchesky og Mark Schwarzer til tross for interesse fra Liverpool og Arsenal for duoen.
SkySports

Det vil i ettermiddag bli holdt et styremøte på Anfield for å diskutere Kenny Huang sitt bud på klubben. Dette har ikke blitt bekreftet av klubben.
Diverse forum og twitter
Oppdatert:
Rory Smith fra The Daily Telegraph har fått bekreftet at det ikke er noe styremøte på Anfield i dag.

Sesongens aller drøyeste og minst realistiske overgangsrykte er det Daily Mail som står for i dag. I følge kilder tabloidavisen har vært i kontakt med skal Huang være villig til å gjøre hva som helst for å få signaturen til Lionel Messi dersom han overtar eierskapet i klubben.
Daily Mail


Mandag 2. august

Vincent Kompany er usikker på fremtiden i Manchester City. Arsenal, Everton og Liverpool sies å følge situasjonen.
The People

Roy Hodgson skal ha jobbet med å få Peter Crouch til Fulham, før han fikk managerjobben på Anfield. Nå kan det bli aktuelt å prøve å få den lange angriperen til Liverpool da Harry Redknapp trenger finanser til å kjøpe en ny spiss.
Daily Mirror