Uke 35

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool. Vi understreker at dette er spekulasjoner som liverpool.no ikke har noe ansvar for.

Torsdag 2.september

Både Liverpool, Manchester United, Newcastle, Everton, Inter, Ajax og Real Madrid skal følge den japanske tenåringssensasjonen Ryo Miyaichi med argusøyne, men Arsenal skal ligge best an i løypa til å sikre seg den 17 år gamle vingen etter at japaneren har hatt et vellykket prøveopphold hos The Gunners.
Daily Mail


Onsdag 1. september

London-tabloidene har i dag omtrent en spesial, hvor de lister opp alle spillerne som skal ha avslått overganger til Liverpool på transfervinduets siste dag. Roman Pavluychenko og Roque Santa Cruz skal begge ha takket nei til overganger til Merseyside. I tillegg til avslåtte forsøk fra West Ham på Carlton Cole og fra Bayern München på Mario Gomez.
Metro

Tirsdag 31. august

Liverpool kommer til å legge inn et bud på £9M for Carlton Cole i løpet av ettermiddagen.
EatSleepSport

Emiliano Insua kan bli lånt ut til Galatasaray før transfervinduet stenger. Den tyrkiske klubben skal også ha blitt tilbudt en opsjon på å kjøpe 21-åringen for £4.5M neste sommer, når to år gjenstår av hans Liverpool-kontrakt.
Click Liverpool

Stoke har gjort et fremstøt for å kjøpe Lucas Leiva i dag, men brasilianeren skal foretrekke å fortsette karrieren i Liverpool. West Ham skal også ha vist interesse for Lucas i sammenheng med at Roy Hodgson har Carlton Cole i kikkerten.
Daily Mail

Tottenham og West Ham har gjort fremstøt for å sikre seg Ryan Babel. Begge London-klubbene skal ha kontaktet Liverpool om Babel. Hollenderen har blitt nevnt som et mulig bytteobjekt med Carlton Cole hos The Hammers.
Skysports.com

Et rent spillerbytte kan være på gang mellom Liverpool og Tottenham, der Ryan Babel byttes i Roman Pavlyuchenko.
Caught Offside

Ricky van Wolfswinkel er Liverpools hovedmål på transferdeadline-dagen, etter at Bayern München nektet å gi sin velsignelse til et utlån av Mario Gomez.
Metro

Real Madrids Mahamadou Diarra kommer ikke til å forlate Santiago Bernabeu i dette transfervinduet, trass i interesse fra Liverpool og andre Premier League-klubber.
Sport.co.uk

Tottenham vil gjøre et forsøk på å hente inn Ryan Babel på lån for den kommende sesongen etter å ha mislyktes i forsøkene på hente andre spisser til White Hart Lane. Liverpool vil ventelig kun være interessert i et salg av nederlenderen.
Goal.com UK

Mandag 30. august

Rapporter fra Spania antyder at Liverpool har fått avslått et bud på spissen Fernando Llorente. Athletic Bilbao ble tilbudt Emiliano Insua som en del av avtalen. Baskerne er imidlertid åpne for å videreforhandle med Liverpool.
Kop Talk

Liverpool er sammen med Tottenham og Birmingham interessert i Teofilo Gutierrez, spilleren som scoret mot de røde for Trabzonspor.
The Transfer Tavern

Liverpool prøver å sikre seg spissen Mario Gomez på lån fra Bayern München for neste sesong.
Fussballtransfers.com

West Ham har avslått et tilbud på £7M fra Liverpool for Carlton Cole og er heller ikke interessert i et forslag om å bytte Cole med Ryan Babel uten mellomlegg. West Ham skal forlange £10M i cash.
Daily Mail