Uke 49

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 11. desember

Antonio Cassano kan bli løst fra sin kontrakt med Sampdoria på mandag. Manchester City, Tottenham og Liverpool skal være interessert.
Daily Mail


Fredag 10. desember

Twentes midtbanespiller Theo Janssen står på Roy Hodgsons ønskeliste for januar måned. 29-åringen skal ha en klausul i sin kontrakt som gjør at han kan skifte klubb dersom noen byr £3M, men Twente-ledelsen hevder at denne ikke trer i kraft før til sommeren.
Metro

Ryktene vil ha det til at Tottenham vil komme med et konkret bud på Glen Johnson i januar. Spurs skal være beredt til å tilby Niko Kranjcar som en del av betalingen.
Sportingo.com

Fulham-angriper Clint Dempsey settes i forbindelse med Liverpool. Wolfsburg skal også være interessert i den 27 år gamle amerikaneren.
Skysports.com

Torsdag 9. desember

Liverpool jakter på den 22-årige slovenske midtbanespilleren Josip Ilicic hos Palermo. Det skal være snakk om en prislapp på £7M.
Talksport.co.uk

Nye rykter om at Ashley Young er høyt oppe på ønskelista til Roy Hodgson. Det snakkes om en avtale verdt £15M.
Daily Mirror

Onsdag 8. desember

Liverpool forbereder et bud på Aston Villa-vingen Ashley Young i januar. Den tidligere Watford-spilleren skal mistrives med Gerard Houlliers regime. Tottenham linkes også til 25-åringen.
Talksport

Liverpool kan forsøke å hente inn Newcastle-vingen Jonas Gutierrez i januar, etter at Chris Hughton fikk sparken som manager på St James' Park. Argentineren skal være meget skuffet over at Hughton fikk sparken. 27-åringen har tre år igjen av sin kontrakt med Newcastle, og vil således koste rundt £8M.
Sportingo

Liverpool skal være ute etter å sikre seg den finske landslagsspilleren Niklas Moisander i løpet av transfervinduet i januar. Mitdtstopperen spiller for AZ Alkmaar i Nederland, og verdsettes til ca 4 millioner euro. 25 år gamle Moisander har 14 landskamper for Finland. Han kan også benyttes som venstreback.
GiveMeFootball.com

Luis Suarez skal ha bedt sin agent få til en avtale som gjør at han kan forlate Ajax i januar, og Liverpool skal kjempe med Tottenham om 23-åringens signatur. De røde skal ha tro på at de kan hente spissen for så lite som £9 millioner.
Metro

Glen Johnson sin fremtid i klubben er i fare, og skal være aktuell for klubber som Juventus og Inter i januar. Spilleren selv skal ønske seg en overgang utenlands dersom klubben vil høre på bud. De siste ukene har Liverpool blitt linket til flere høyrebacker, noe som trolig er grunnen til disse spekulasjonene, med Rennes-backen Rod Fanni som det navnet som dukker oftest opp.
SkySports

Tirsdag 7. desember

Liverpool og Tottenham skal være interessert i å få til en låneavtale med Real Madrids midtbaneterrier Lassana Diarra.
AS

Roy Hodgson skal være interessert i AC Milan-angriper Ronaldinho. Brasilianeren har havnet bak Zlatan, Pato og Robinho i køen på San Siro, og skal være lysten på å komme seg bort for å få spilletid.
Itasportpress

Rennes kommer til å ta en avgjørelse på fremtiden til den Liverpool-linkede backen Rod Fanni innen 48 timer, bekrefter klubbens direktør til fransk media. Også Marseille skal ønske seg 29-åringen, men han ønsker helst selv å spille i Premier League.
L'Equipe 

Mandag 6. desember

Liverpool skal være klare til å by £10 millioner for Ipswich Town sin "wonderkid" Connor Wickham. Arsenal, Chelsea og Tottenham skal også være interessert i den 17 år gamle spissen, som allerede har spilt for England U21. Spilleren selv skal være Liverpool-supporter, med Fernando Torres som sitt store forbilde. Ankel- og kneskader har dog holdt han mye utenfor førstelaget til Ipswich denne sesongen.
Daily Mail

Liverpool speider aktivt i Belgia, Nederland og Frankrike. Spesielt Lille-trioen Eden Hazard, Gervinho og Adil Rami følges tett. Også Rennes-trioen Sylvain Marveaux, Yann M'Vila og Rod Fanni står på blokka til de røde.
The Telegraph