Usikker fremtid for Riera

Daily Post hevder at Albert Riera går en usikker fremtid i møte på Anfield. Kantspilleren har ikke engang vært på benken de seneste to kampene. Innhopp for Eccleston. 90 min for Threlfall.

Albert Riera ble sterkt linket med en overgang til Spania sist sommer. Denne sesongen har han slitt med skader og formsvikt, og 27-åringen har kun spilt 15 kamper.

Han returnerte i midten av januar fra en hamstringskade som hadde holdt spanjolen ute av spill i seks uker, men har ikke imponert og var ikke engang på benken borte mot Unirea Urziceni borte og hjemme mot Blackburn.

Med Yossi Benayoun skadefri, Maxi Rodriguez' ankomst og Ryan Babel tilbake i bildet har Riera kommet lengre bak i rekken. Manglende spilletid for de røde minsker dessuten sjansen for at han kommer med til VM. Den tidligere Espanyol-spilleren ble ikke tatt ut i Spanias tropp til kveldens privatlandskamp mot Frankrike.

Liverpool Daily Post mener at Riera må kjempe for å unngå at Rafael Benítez selger ham til sommeren.



Tap for Eccleston og Threlfall
Nathan Eccleston var igjen plasert på benken for Huddersfield, men kom inn i det 56.minutt. Da lå Yorkshire-laget allerede under med tre mål borte mot Southampton. Hjemmelaget vant til slutt hele 5-0.

Robbie Threlfall spilte samtlige minutter da Bradford City tapte 0-1 borte mot Aldershot i League Two.