Usikkerhet om Stevie G

Liverpool Echo tror Steven Gerrard vil bli spilleklar mot Newcastle, mens andre aviser hevder han ikke blir risikert. Glen Johnson linkes vekk fra Anfield.

Kaptein i rute
Ifølge Liverpool Echo er Steven Gerrard i rute til å bli spilleklar til lørdagens kamp mot Newcastle, i motsetning til hva riksavisene synes å mene. De hevder at scouseren ikke vil bli risikert, etter at Gerrard fikk en hamstringskade under spill med England for tre uker siden.

Echo tror Gerrard blir klar, og at problemet til manager Roy Hodgson vil være om han skal bryte om midtbaneduoen Meireles og Lucas, eller la Steven være partner med Fernando Torres på topp og vrake David N’Gog.


Skifte på høyreback?
Den rutinerte journalisten Paul Joyce i Daily Express skriver i dag at Glen Johnson kan være på vei ut av Liverpool i januar. Han påstår at det er en konflikt mellom Johnson og Roy Hodgson, til tross for at partene har uttalt i det siste at det motsatte er tilfellet.

Tottenham, Bayern München og Juventus er alle blitt satt i forbindelse med Johnson, og Liverpool skal ha blinket ut Rod Fanny hos Rennes som en mulig erstatter. 29-åringen har vært innom det franske landslaget og skal ha en prislapp på om lag £3-4M.