Usikkerhet rundt Gilletts posisjon

George Gilletts posisjon som Liverpool-eier synes uklar etter at han har misligholdt et lån på £75M til den amerikanske finansinstitusjonen Mill Financial. 50 000 fans ønsker å investere i klubben.

At Gillett har misligholdt dette lånet kan bety at Mill Financial har tatt kontroll over hans aksjer i Liverpool FC. Hvorvidt så har skjedd, har ikke Liverpool Echo klart å bringe på det rene.

Liverpool FC ser på neste ukes rettssak som en tvist med Tom Hicks, ikke Gillett. Men Gillett skal ha støttet Hicks i forsøket på å fjerne Christian Purslow og Ian Ayre fra Liverpools styre. Gillett har også beholdt sin plass i styret, selv om han har misligholdt dette lånet til Mill Financial. Et lån han tok opp for å bidra til å redusere gjelden til Kop Holdings.

50 000 fans ønsker å investere i klubben
Liverpool Echo melder ellers at 50 000 fans så langt har meldt sin interesse for å skyte inn penger for å kjøpe en andel av Liverpool FC.

ShareLFC skal nå være i ferd med å be disse legge ut £500 hver, for å skaffe til veie £50M for å kjøpe en minioritetsandel i klubben.