Usikkert om Hicks og Gillett møter i retten

Liverpool Echo skriver at det er høyst usikkert om Tom Hicks og George Gillett kommer til å være tilstede under rettssaken som avgjør om deres dager i Liverpool FC er talte. Lil Fagan er død.

Det er langt fra sikkert at Tom Hicks og George Gillett kommer til å møte opp i London High Court når det skal avgjøres om Liverpools styre hadde rett til å selge klubben til New England Sports Ventures.

De fleste spådommer går imidlertid i retning av at Hicks føler at han må vise ansiktet sitt i rettssalen, dersom han skal ha noen som helst forhåpninger om å få stoppet salget til NESV.

James Dow i advokatfirmaet Dow Schofield Watts i Liverpool betrakter denne meget spesielle rettssaken som «ganske unik».

- Normalt ville banken ha satt selskapet under administrasjon. Men det ønsker RBS åpenbart ikke å gjøre, sier han.

Lil Fagan er død
Liverpool FC melder at Lil Fagan, konen til tidligere Liverpool-manager Joe Fagan, døde på et sykehjem i Lincolnshire mandag. Hun ble 92 år gammel.

Joe Fagan døde som kjent i 2001, 80 år gammel. Han tok over som manager i Liverpool etter Bob Paisley i 1983, i en alder av 62 år. Året etter vant han både ligaen, ligacupen og Europacupen med de røde. I 1984/85 ledet han Liverpool til en ny Europacupfinale. Dessverre skulle denne finalen få en svært tragisk utgang, og finalen på Heysel stadion i Brüssel ble Fagans siste kamp som Liverpool-manager.