Utelukker ikke Torres

Rafael Benitez utelukker ikke at Fernando Torres kan spille for Liverpool i kampene mot West Ham og Atletico Madrid i neste uke, selv om spissen sliter med sitt høyre kne.

Torres skal reise tilbake til Spania for å få kneet vurdert av knespesialisten Ramon Cugat på nytt, men han har fortsatt ikke kommet seg avgårde fordi alle fly står på bakken grunnet vulkanasken fra Island. I mellomtiden fortsetter han med alternativ trening og rehabilitering på Melwood.

- Jeg snakket med Torres og legene i går, og vi analyserte hvordan han føler seg. For øyeblikket jobber han hardt sammen med fysioterapeutene. Han vil trene i styrkerommet i tiden som kommer, og så får vi se hva som skjer, uttalte Liverpool-manager Benitez på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Vi venter. Det er problemer med flytrafikken, så han jobber her. Så snart han får muligheten, vil han reise for å oppsøke spesialisten for å sjekke om alt er fint. Dette er legen som opererte ham i januar, så han vil ha bedre kunnskap om kneet. Som sagt venter vi på at han kan fly ut, og får han reist og sjekket kneet vil det gi oss bedre oversikt, legger han til.

- Under min siste samtale med Fernando snakket vi om muligheten for å spille mot West Ham. Nå får vi se hvilken fremgang han har. Han føler seg i god form. Han kan ikke spille fotball nå, men føler seg i fin form.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.